Hogyan hívjam el ezt a lányt találkozni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek van barátja, de beleszerettem annak ellenére, hogy soha nem láttam élőben. A kapcsolatokról nem tudok semmit, de elhatároztam, hogy mindenképp megpróbálom megszerezni magamnak. Beszélgettem vele már elég sokat, nagyon aranyos, de még elég bizalmatlannak tűnik. Azt mondta, hogy okosnak gondol. Szerintetek mikor lenne érdemes ezt a lányt elhívni találkozni? Félek, hogy nem találkozna velem, mivel még nem alakult ki az a bizalmi viszony.2014. nov. 29. 16:39
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Nem tudom milyen a kapcsolatuk, de nem egy olyan esetről hallottam már, ahol egy rossz kapcsolatból "mentették ki" a lányt. Úgy vagyok vele hogy megpróbálom és majd ő eldönti, hogy mit akar. Ha boldog a mostani barátjával, akkor úgysem megy bele semmi olyanba. Viszont ha nem, akkor elgondolkodik.
2014. nov. 29. 16:46
3/10 anonim válasza:
És azt mondja leszek a feleséged..erre te beijedsz..ő meg a két szék közt a pad alà esik :(
4/10 anonim válasza:
Ne legyél szemét hogy elveszed más csaját!!
5/10 A kérdező kommentje:
Itt most az a kérdés, hogy a csaj kivel lenne boldogabb.
2014. nov. 29. 16:52
7/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod ilyen biztosan? Lehet, hogy csak megszokásból vannak együtt! Rengeteg ilyen van.
2014. nov. 29. 16:55
8/10 anonim válasza:
De ne hívd el mert még te jöhetsz ki szarul
9/10 A kérdező kommentje:
mire célzol?
2014. nov. 29. 17:01
10/10 anonim válasza:
ugye tudod ha könnyen elszeded a barátjától akkor tőled sem lesz nehéz lenyúlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!