Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet lelkifurdalása a lánynak...

Lehet lelkifurdalása a lánynak azért, mert nem velem jött össze?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, sokáig mentem utána, de engem nem akart, majd összejött valaki mással. Jól esett neki amiket csináltam, de ennyi. Most azóta, hogy van pasija, néha furcsa, amikor találkozunk. Szinte megijed tőlem. Az utcàn is ez történt: nem mosolyog, megszeppent, ijedt. De aztán utána ismét a valódi önmaga. Ez persze hülye kérdés, de nem tudok másra gondolni: bűntudata lehet, netán sajnál?
2014. nov. 29. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha képes volt mással összejönni,akkor annyira nem sajnálhatja.Szerintem csak nem érzi jól magát a közeledben,mert tudja,hogy nyomultál rá.Én is így érzek valakivel kapcsolatban,mikor néha meglátom,aztán meg nem foglalkozom vele.
2014. nov. 29. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
hát, pedig volt arra is példa nemrég, hogy megkérdeztet tőlem, hogy "voltam XZ helyen, ott nem láttalak, fogsz oda járni?"
2014. nov. 29. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnálat nem = bűntudattal. Nem akarlak bántani, de ez önáltatás és romantikus ábrándozás, hogy egy nap majd verejtéktől leverve riad fel az ágyában és a fejéhez kap, mekkora hibát vétett... Ugyan.

Jól esik játszanod ezzel a gondolattal, de így csak nehezebben fogod elengedni/elfelejteni őt, magaddal szúrsz ki.

2015. márc. 4. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Fel kell fogni ésszel és megtanulni hogy ha egy lánnyal nem jön össze akkor ki kell őt törölnöd a fejedből. Nekem épp ma mondta egy lány akivel több éve nagyon jóba voltam hogy ő nem szeret hagyjam békén. És ezt fel is fogtam. És ismerve magam tudom hogy kell 1-2 talán három hónap hogy túl tegyem magam rajta. De még mindig jobb mint álomba ringatni magad azt mire észhez térsz az eredeti fájdalom többszörösét érzed át.
2015. márc. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!