A nők képesek mindenre a feltűnőskődésért? (ruházat)
"Kérdés és kérdés között óriási különbség van - de nem várom el, hogy az agycsökevényed bevegye ezt az infót. Szóval elgügyögöm neked: csúnya dologmásokat ócsárolni és csámcsogni rajtuk."
Válasz és válasz között is óriási különbség van! Csúnya dolog másokat ócsárolni? Pont ezt csinálod a parasztozással meg a tahózással, nem vezsed észre? :D Tipikus más szemében a szálkát...szóval takarodj innen (hogy a te stílusodba beszéljek) a gagyi ál-pszichológiáddal és gügyögjél a kutyádnak!
"Ne foglalkozz már ennyit másokkal - ne legyél kisember. "
Te mit foglalkozol velem és jössz vissza mindig, ha a kérdés nem is érdekel? Ne legyél már kisember! Mindig öngólt lősz és észre se veszed...:D
Megint itt vagy? Már unlak!
Ki kezdte te kezdted...mint az oviban, kb azon a szinten is vagy! :D
Feltettem egy kérdést, a kép meg egy poén, hol rib.ancoztam le minden nőt?
A ferdítés az megy! Csak magamat (ja, nem, téged tudlak ismételni:
"Ne foglalkozz már ennyit másokkal - ne legyél kisember."
Látom bezzeg ezt nem veszed magadra, de ezek szerint a kérdést igen! Id.ióta...
#15 Legjobb tudásom szerint farkam van, de mit érdekel ez bárkit? Le kéne szarni már és nem úgy dönteni egy kommentről, mennyire "jó", hogy kinek mi a neme.
#16 Mondtam, hogy gügyögni kell neki!
Nem bírom itt hagyni ezt a kérdést. :D
A második bekezdés nem sikerült valami frappánsra. Gyakorolj még.
A kép pedig... miért lenne poén? Ez szerinted poén? Másokra mutogatni és pont csinálni? Elbszott egy ízlésed van, hallod-e. Ahogy a kép készítőjének is. Konkrétan azon ugráltok, ki mit vesz fel. Szerinted ez normális? :D
Nem veszem magam, mert valakinek utat is kell mutatnia a sok birkának. Én itt most pásztorkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!