Ez most mi? 14L
FIGYELEM! Az alábbi kérdés feltevője elmélkedik, és nem biztos magában
Na, szóval.Van egy fiú az osztályban, akivel szinte még nem is beszéltem, de néha találkozik a tekintetünk, meg érzem (talán) hogy néha néz... Nem tudom... Lehet hogy csak mögémnéz? Vagy mellém? Meg ha én ránézek, a fejem rögtön elkapom, nemhogy egy halvány mosolyt erőltetnék magamra.... Nem merem megnézni sokszor, hogy tényleg engem néz-e. Többször megnéztem, és a szemembe nézett, de nem tudom, hogy a többinél is engem néz-e...A napi tekintet elkapások kb 4-5. Most akkor talán tetszem neki, vagy csak beképzelem az egészet?
Szerintem csak 'beképzeled' sajna :/
Én is mindig úgy érzem,hogy bámul engem az a fiú akibe vsgyok,de tudom,hogy másba szerelmes. Meg amúgy ha te ránézel,akk ő azt megérzi és ezért néz ő is rád... ánézel,akk ő azt ne nagyon éld bele magad... Persze ki tudja... ;) 13/L
5#: ?
6#: Köszi :-) Nem tudom... Alapjában véve csendes a srác, haverjaival is, elég feltűnő lenne....
Szerintem tetszel neki!
Velemm isez volt nem tudtam eldonteni h tetszek e neki vagy nem!
Aztqnat amikor mar nem birtam tovabb bejeloltem skypeon es mikor ra akartam irni h szia o irt ram h szia van kedved eljonni velem stb....
bocsi nem tudtam az előbb befejezni szóval azt még leírtam h elhívott randizni én el is mentem stb.....
Utána 7 hónapig jártunk csak aztán na mindegy az már ehez a témához tartozik....
a lényeg h broóbáld meg írj rá facebookon vagy ilyesmi...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!