Lányok/Fiúk ti is érzitek/éreztétek már azt, hogy teljesen egyedül vagytok?
Gondolok itt arra, hogy nincs párkapcsolatod, vagy épp sose volt, nincsenek barátaid, vagy ha van is, akkor inkább te hivod csak a barátodnak. Nincs akivel ki mozdulj, nincs senki akivel elmehetnél sétálni, mozizni, szórakozni, egyszerűen senki akivel kikapcsolodhatnál.
Rám gyakorlatilag ez mind igaz, van olyan ember akit barátnak hívok és tudom, hogy ő is annak hív engem, van belőle fiú és lány is, viszont ha nem lenne internet lehet sosem beszélgetnénk, mert azon kívül nagyon ritka ha sikerül elhivnom bárhova is őket. Pedig rajtam nem múlik semmi. Fogalmam sincs hogy miért van ez így velem, de ezt már oly annyira megszoktam, hogy most is kint vagyok külföldön egyedül, és nem érzem azt hogy rossz lenne, mert már annyira megszoktam, hogy nincs senkim. De azt gondolom ez egyáltalán nem jó.
1. Ezen már rég túl vagyok, de remélem az a gyertya neked sokkal világosabb lesz idővel :)
2. Dettó ugyanez, és mivel mar 25 vagyok így mar nem tudok úgy ismerkedni sem mint iskolás éveikben, de nem mintha nagy ismerkedőmüvész lettem volna.
3. Szerintem ha ez összejön akkor nem leszel soha magányos, akkor tagadni fognak rád :)
igen.. teljesen így vagyok, és nagyon elkeserít :(
hát próbálkozom... :/ de nem jön össze igazándiból semmi :/ pedig nagyon vágyom komolyabb kapcsolatokra, mint ezek a felszínes haverságok, stb...
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!