Az igaz, hogy a nőknek csak a f. szkalapok kellenek és rendes srácokat észre sem veszik?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 23:45
11/18 anonim válasza:
9: Kollégával mit szórakozzak, akivel utána semmi közös dolgunk és a köszönésen kívül többet nem fogok utána vele kommunkálni? Na meg úgysem hitte volna el, ő magát tökéletesnek tartotta és tök normálisnak.
12/18 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy fordított helyzetben egy kolleganőnek megmondanád-e, hogy nem a férfiakkal van a baj, hanem hogy ő egy hisztis, kiállhatatlan sárkány, aki hülyeségeken akad fenn és ezzel mindenkit elüldöz a környezetéből?
13/18 anonim válasza:
8-as: a rendes srácokról volt szó, nem az ilyen idiótákról. Attól, hogy valaki csendes, magának való, még lehet ba....omarc, ahogy a te példádban, és még számos esetben láthatjuk.
14/18 anonim válasza:
A fszkalap a p*csáknak kell és nem a nőknek:D
15/18 anonim válasza:
13:o is rendes sracnak tartja magat...
16/18 anonim válasza:
Sajnos maximálisan igaz,ezt látom mindenhol,utcán,egyetemen,ismerősöknél is....
17/18 anonim válasza:
A nővérem is ékes példája ennek... Folyton veszekednek a vőlegényével, mert bunkó vele állandóan, mégsem képes elhagyni, és még össze is házasodnak. A nők szeretik, ha alázzák őket. Szerintem ettől érzik magukat nőknek. Én viszont erre sosem leszek képes. Inkább egyedül halok meg.
18/18 anonim válasza:
Ámen 17-es. Am én a kérdésre válaszolva nagyon nagy %-ban igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!