Hogyan lehet egy 40+ férfi figyelmét felkelteni?
Tehát hogyan éreztethetném, hogy kíváncsi vagyok rá, és szívesen megismerném jobban, anélkül, hogy túl rámenősnek tűnnék? Pékségben dolgozom, az úriember negyven-pár éves és kétnaponta jön hozzánk vásárolni. Néhány pillantását már elkaptam, beszéltünk is már pár szót, de ennyi... :( Hogyan hozhatnám a tudtára, hogy egyáltalán nem közömbös a számomra és nem lenne ellenemre, ha több lenne köztünk, mint vevő-eladó kapcsolat?
33/N
Simán beszélgess vele többet?
Kérdezgesd egy kicsit ,hát ha bemelegszik ő is,talán észreveszi, ha meg nem, megkérdezheted te is,nincs -e kedve meginni valamit meló után.
Egy finom gesztus vagy egy kis mosoly mindjárt felkeltheti érdeklődését.Biztos lesz alkalom arra is hogy kis beszélgetésbe elegyednél vele!
De ha rámenősebb lennél miért tartanád olyan nagy bajnak? 40f
:)
A "felfigyeléssel" szerintem nincs gond, tudom, hogy észre vett... :)
Beszélgetni vele nem tudok többet sajnos, meló van, nem állhatok le csevegni :( De ha le is állhatnék, akkor sem szeretnék én kezdeményezni, csak a tudtára szeretném adni, hogy nem lenne ellenemre, ha Ő lépne :)
Nem gondolnám róla, hogy "csak" egy eladónak néz, és azért nem. Szerintem nálad sem ez lehet a gond, inkább a korkülönbség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!