Melegek, melyik társkereső oldal vált be nektek?
Nincsen más olyan oldal, ahol annyi ember lenne mint ott :D
Van esetleg...
gaypoint.hu
randi.gay.hu
Pinkvanilla.hu
Kb ezek :D de kozel sincsenek annyian rajta. :D én is nem reg töröltem magam Romeorol. Szoval hajra :) 19/F
Van olyan, akit komolyan lehet venni, de kevés... meg kell találni :D Mintha tűt keresnél a szénakazalban....
Hát vanilla kisebb oldal.... randi.gay.hu-n inkább fiatalok vannak, azokból is sok kamus :D Meg a pedofil papák :D De azért vannak normálisak. gaypoint az meg olyan közömbös szerintem... nem voltam fent rajta huzamosabb ideig, csak felregisztráltam nem tudom már mikor, hogy megnézzem a "felhozatalt". :D
Egyik sem. Mondjuk nem mintha nagyon akartam volna találni bárkit is. :D
Aki nem néz ki atomhiperszuperül, annak kb. tényleg annyi, keressen valami normális kapcsolatot vagy szexet.
A kedvencem: "Nagyon jófej és szimpatikus vagy, de nem szexre." xD
Ammm...inkább már csak akkor lépek fel bármelyikre is, ha mazo hajlamomban vagyok. Néha jó, ha kisírja magát az ember...saját magán. :/
De ez van. És már nem is lesz jobb.
Én itt ismertem meg a barátom gyakorin :) szóval én ezt az oldalt tudom ajánlani :D
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!