Mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy tetszem neki?
Van egy srác, aki tetszik, viszont nem tudom, meg merjem-e próbálni.
A következők történtek:
A srácnak háttal ültem a barátnőmmel. Volt nála egy kitömött bagoly, ezért a barátnőm nagyon bámulta, majd mikor elment előttünk hátra fordult ránk.
Rá egy hónapra az állomáson ült a haverjával(akit még kisebb koromban ismertem). Elmentünk előttük, és leültünk a buszmegállóba. Amikor jött a busz, oda jöttek, és végig bámult.
A buszról is észrevett egyszer, és bámult, majd amikor oda néztem, úgy láttam, hogy elkapta a fejét.
Múltkor meg úgy jött át az úttesten, hogy engem bámult és szét sem nézett.
Viszont ha van konkrét alkalma szemezni, egyszer se néz rám, hanem végig a haverjaival foglalkozik. Nem tűnik félénk srácnak, sőt, annak a tipikus nagyszájúnak.
Ami még történt, hogy az állomáson voltam a haverjaimmal, ő meg nem messze tőlünk ült egy padon. Arra ment egy kutya, ő meg félve felrohant a padra, hogy "hiéna", és nem tudom, hogy produkálta-e magát, vagy sem, de végig a padon volt és üvöltözött hogy hiénaaaa(a kutyára).
Erre felnevettünk, egyszer ránk nézett és azóta megint semmi.
Ezek alapján nem tudom eldönteni, hogy tetszhetek-e neki, vagy tök átlagosan kezel. A barátnőim nem akarnak segíteni, az egyik, akivel voltam, nem látta, hogy figyelt volna.
Bocsánat a hülye kérdésért, de nem vagyok valami szépség, a pasik se szoktak megbecsülni, így sajnos semmi önbizalmam.
Ha rámosolyogsz és visszamosolyog,abból már lehet következtetni.
Meg kell látnotok egymás szemében a közös vonalat.
Ha van,ezt érezni fogjátok mindketten.
Tudni fogjátok egymásról szavak nélkül.
Szerintem is tetszel neki :-)
Mosolyogj rá, legyél vele továbbra is kedves, aztán majd csak jobban bámul vagy beélget veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!