Mit tegyek, hogy a pasi "visszatérjen" hozzám?
Helyzet a következő:
Van egy kollégám, már elég régóta flörtölgetünk. Alapba gy flörtölős típus, de úgy érzem, hogy engem mondhatni kiemelten kezelt. :)
Mostanában azonban átterelődött a figyelme egy másik kolléganőnkre. Nem fogok sírva fakadni, ha ez a dolog kettőnk között nem jön össze, de teljesen tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy egy ilyen helyzetet hogyan kezeljek. Szóval szeretném, ha azt a nőt úgymond ejtené. Ilyenkor mi a legjobb, amit tehetek? Nem akarok ráhajtani, inkább arra lennék kíváncsi, hogy hogyan viselkedjek. Természetesen, mint eddig? Vagy legyek sértődött, ezzel jelezve, hogy vágyom a figyelmére?
Tanácsok?
Köszönöm!
Köszi a második válaszolónak a válaszát!
Azt elfelejtettem írni, hogy velem továbbra is flörtöl, de érthetően engem zavar, hogy mással is...
Semmiképp nem akarok teperni, nem vagyok az a típus, és tényleg nem zavar, ha nem jön össze a dolog, csak tényleg nem tudom, hogy mire gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!