Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy csaj a suliban, hogy...

Van egy csaj a suliban, hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Jár egy csaj a sulimba aki tetszik és meg szeretném ismerni.még nem beszéltünk meg semmi csak látásból ismerjük egymást.ha éppen keresztezi az utunk egymást akkor mindig ránézek pár másodpercre de rámosolyogni nem merek,ő is mindig rám szokott nézni de erről nem tudom eldönteni hogy az milyen nézés(mindig csak egy pillantásra,de van amikor kettő vagy több).szóval hogy menjek oda hozzá,hogy szólitsam meg?mit csináljak?nem vagyok egy csúnya gyerek legalábbis nem tartom magam annak és már mondták is páran hogy nem vagyok az(nem rokonság:D)

2014. nov. 25. 16:29
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és nem osztálytársam csak évfolyam 17/F
2014. nov. 25. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Valami "véletlent" találj ki. ;)

Pl kivételesen ne nézz rá egyszer ha arra megy és picit Menj neki, aztán kérj elnézést. És hogy fájt-e neki, nagyon meglökted-e.

Vagy vmi hasonlót. ;)

2014. nov. 25. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
4millió ugyan ilyen kérdés van, vedd már a fáradságot és olvasd el azokat
2014. nov. 25. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézz rá addig amig meg nem kérdezi,"miért nézel" és te erre nagyon szép vagy! elágyul :)
2014. nov. 25. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Szia, te is ide jársz?
2014. nov. 25. 16:37
 6/7 anonim válasza:

Ez a veletlen nekimesz szitu szerintem jo lesz vagy pedig csak siman Menj oda hozza beszélgetni mikor egyedul van.

Nyugi tuti nem fog elküldeni:)

2014. nov. 25. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha látod hogy leül valahova menj oda hozzá és kérj tőle valamit (tollat, radírt, ollót, a fantáziádra bízom, bármit, amit jónak gondolsz). Ha mondjuk ad akkor kezdj el vele beszélgetni, kérdezd meg mi a neve, jelöld be Facebookon stb, szerintem megismerni, megszólítani tenyleg nehez, de utana mar könnyebb lesz. Ja és ha beszélgetsz vele és pl. van rajta egy nyaklánc vagy vmi ilyesmi, akkor mondd neki, hogy az nagyon szép, az ilyeneket bírják :).
2014. nov. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!