Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A cigi vagy az igazi nő?

A cigi vagy az igazi nő?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy dohányos vagy. Felkelsz elő dolgod,hogy cigi, elindulsz mubnkába útközben cigi, közvetlen előtte cigi, óránkéént 5 perc cigiszünet, ebédszünet elején, közepén végén cigi, stb stb.

megismertél egy csajt, nem ma, hanem nem túl rég. Fel akartad szedni, be is jössz neki, bele is zúgtál, nem is érdekelnek más nők. S azt mondja: ő dohányossal nem áll össze.

Ad egy választást: vagy a cigit választod vagy őt.

Mit teszel?

2014. nov. 25. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Cigi,
2014. nov. 25. 14:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Saját példámban nme cigi lenne hanem egy máik függőség... És igen letenném a dolgot - viszont féle hogy durvábban esek vissza ebbe a függőségbe miután lapátra tettek
 3/16 anonim ***** válasza:
Leteszem a cigit. Illetve már letettem enélkül is, de az most mindegy. Teljesen érthető szerintem, hogy undorítónak tartja valaki a ciginek a szagát.
 4/16 anonim ***** válasza:
Inkább leállnék önmagam mérgezésével.
2014. nov. 25. 14:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Letenném a cigit. Legalábbis mindenképp megpróbálnám.
2014. nov. 25. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
A csajnak nem hiányzik egy pali aki majd mikor gyereket csinál utána pár évvel megpusztul tüdőrákban. Érthető hogy egyes lányok miért utálják a cigis férfiakat, plusz a cigi szaga sem mindenkinek elviselhető, rothadt öregasszony szaga lesz az embernek tőle.
2014. nov. 25. 14:58
 7/16 A kérdező kommentje:

a függőségek az agy ugyanazon részét stimulálják. tehát elvileg BÁRKI abba tudná hagyni a cigit, ha helyett találna más, kevésbé ártalmas tennivalót. (pl szex a jó nővel :))

általában ezért híznak el, akik abbahagyják. Nem azért mert nem cigiznek, hanem mert elkezdenek helyette junk food-ot ropogtatni állandóan.

2014. nov. 25. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:

"pl szex a jó nővel"

Ezt módosítanám arra hogy JÓ szex egy jó nővel... Olyat amit én is élvezek nem pedig csak úgy van

2014. nov. 25. 15:10
 9/16 anonim válasza:

Egy kis filóval erre jutottam:

Nagyon szereted, ezért le teszed a cigit. Viszont ő nem szeret annyira hogy a cigizve elfogadjon, de te érte ezt feláldozod. Azaz te jobban szereted, mint ő téged. Érdemes úgy bele vágni, hogy tudod különböző mértékű az elfogadás?

Ha érdekel egy tanács: Én E-cigivel szoktam le, majd írtam egy cikket a tapasztalataimról, ha érdekel átküldöm, csak írj privátot!

2014. nov. 25. 15:21
 10/16 A kérdező kommentje:
érdekel, amit írtál róla, bár nem személyes az ügy, mert én nem cigizem, inkább azért érdekel, hogy elmondhassam oylan ismerőseimnek, akik cigiznek
2014. nov. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!