Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez mit akar jelenteni nála?

Ez mit akar jelenteni nála?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki bejön és már beszéltünk párszor de eddig sose került arra sor hogy köszönjük egymásnak de most először jött velem szembe és akartam neki köszöni de elővette a telefonját és elkezdte közelről bámulni ezért nem tudtam neki köszöni mert nem is figyelt rám. Ilyenkor mit tudok csinálni? vagy túlságosan félős?

2014. nov. 25. 14:30
 1/4 anonim válasza:
Lehet felos es nem biztos az erzeseiben,probalj vele tobbszor beszelgetni es koszonj neki nyugodtan hiaba nez ra hirtelen a telefonjara..
2014. nov. 25. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
:D
2014. nov. 25. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

aztjelenti, hogy a telefonja sokkal fontosabb neki, mint te. de ez jellemző a mai fiatalságra. legtöbben inkábba párjuktól válnának meg csak a telefonjuktól ne kelljen.

lassan durvább függőség ez mint a cigi meg a pia.

2014. nov. 25. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak megijedt és zavarában babrálta a telefont. Legközelebb menj oda hozzá és próbálj vele beszélgetni :)
2014. dec. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!