Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok, ti mit varnatok el...

Lanyok, ti mit varnatok el ebben az esetben?

Figyelt kérdés
penteken talalkoztam egy lanyal, elotte is nagyon tetszett, kepeket lattam csak.. az a helyzet, hogy o is itt lakik ahol en, de csak hetvegere jon haza mivel koleszos.. tehat ugye penteken talalkoztam vele, kideritettem, hogy elvileg tetszem neki.. ugy volt, hogy szombaton is jon, de nem jott.. illetve vissza se irt.. tobbszor volt fent azota, de semmit sem irt.. most en irjak megegyszer vagy inkabb hagyjam mig nem valaszol ?
2014. nov. 24. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Időben le kell kopni.. minél tovább zaklatod annál cikibb lesz számodra.. nem kellesz neki, fgod fel..
2014. nov. 24. 14:20
 2/4 anonim válasza:

Ismerős, csak annyi a különbség hogy én vagyok a lány és még nem taliztunk. Ő se ir vissza nekem 😞

Válasz: próbálkozz még párszor! Ha 3. Próbálkozásodnál se válaszol, akkor hagyd, de ez a te döntésed😕

2014. nov. 24. 14:22
 3/4 anonim válasza:
Én már egy hete várom, hogy írjon a csaj, de nem ír... F/22
2014. nov. 24. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
írtam, és már kaptam is választ :)
2014. nov. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!