Miert van az hogy aki nekem tetszik annak en nem tetszem? Akinek viszont en tetszem az nekem nem tetszik? 21L
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 08:02
1/12 anonim válasza:
Hát sajnos eddig rossz helyen keresgélsz, ennek nincs külön oka ez csupán a véletlen műve. 20/F
2/12 anonim válasza:
mert mint oly sok lány te is a saját szépségmércédhez képest egy (vagy több) kategóriával feljebbi (nem hozzád illő) pasik tetszenek...
4/12 A kérdező kommentje:
2-es ez nem igaz, inkabb az egyenisege szokott megfogni egy fiunak, hogy szorakoztato legyen. Lehet epp az a baj inkabb, hogy egyaltalan nem azok jonnek be akik nagyon helyesek es lehet inkabb a fiu nem mer velem kezdeni..inkabb kinezetre olyanok tetszettek meg eddig akik nem igazan voltak helyesek.
2014. nov. 24. 08:12
6/12 anonim válasza:
Ez majdnem mindig így van sajnos.
7/12 anonim válasza:
Azért, mert mindig mindenki válogat!
9/12 anonim válasza:
mert mindenki olyant akar aki nalla jobb
10/12 anonim válasza:
"egyaltalan nem azok jonnek be akik nagyon helyesek"
SZERINTEM MOST NEM MONDASZ IGAZAT
A lányok miért a külsőt nézik,miért nem inkább a belsőt?
Sokszor hallotuk már hogy a lányok hogy védjék a saját egyéniségüket olyanokat mondanak hogy "HA 1 FOKKAL SZEBB AZ ÖRDÖGNÉL MÁR NEM LEHET BAJ"
Mégis a tapasztalataim és az itten srácok tapasztalatai alapján akikkel beszélek ez nem igy van.
A Valóság: Az átlagos külsejü srácok sem jöhetnek már számitásba sajnos,1 fokkal feljebb léptek
a nők,és inkább lesznek vénlányok minthogy adjanak esélyt a másiknak..
itt már kb 200 lánynak küldtem képet,akik mind azt mondták hogy ők mások mint a többi lány,ők nem nézik a külsőt,mégis amikor küldtem képet,többet visszasem irtak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!