Zsebvirág kérdése:
Emberkék akinek úgy alakult az élete, hogy 1 barátja sincsen. Komolyan beveszitek azt a maszlagot, hogy ha divatosabban öltöztök és kezdeményeztek, attól majd befogadnak?
Figyelt kérdés
Akit a társadalom kivet azt mind1 milyen ruhát vesz fel, hogy viselkedik, úgy is megvetik. Komolyan ki találta ki ezt az ökörsèget? Ès azt, hogy ha pszihiáterhez jársz akkor majd minden jobb lesz... inkább ettől jobban lenèznek :(#stílus #magány #iskola #barátság #kapcsolat #pszichiáter #társadalom #kiközösítés #duma #önfejlesztès
2014. nov. 24. 07:46
1/10 anonim válasza:
szia!Megkérdezhetem a korod/nemed ?
2/10 anonim válasza:
Nem, ez önmagában nyilván nem elég. De ha úgy nézek ki, mint egy hajléktalan, és igénytelen vagyok, az biztosan nem segít a helyzetemen. Ha senkivel nem állok szóba, az sem.
Szerintem alapvető igény, hogy nézzünk ki normálisan (nem kell divatb***zinak lenni), és próbáljunk nyitottak lenni. Aztán ebből vagy lesz valami, vagy nem, de kiindulási pontnak megteszi.
3/10 anonim válasza:
Igen, sokat javit a kulso, divatosabb ruha egy jo frizura, mert magabiztosabb lesz tole az ember. A pszichologus meg tud segiteni, hogy a Benned levo feszultsegek, onertekelesi hibak megszunjenek es batran merj beszelgetni, baratkozni. Lehet es kell is valtozni.
4/10 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, hogy hova jársz. A pszichiáter is ugyanolyan orvos nem szégyen elmenni.
5/10 anonim válasza:
Akinek nem helyes az arca, anyagilag és lelkileg a csőd szélén áll, az a magyar Szent Koronával a fején se kell senkinek. Az emberek nem kötik magukat önként egy sűllyedő hajóhoz.
pszihiáterhez jársz?
6/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyen emberek általában azért találnak nagyon nehezen barátot, kapcsolatot mert egyenesen süt róluk a keserűség, pesszimizmus, önsajnálat és ezt egy épebb lelkű ember rögtön megérzi. Egyáltalán nem szégyen pszichiáterhez fordulni és azt meg az ég világon senki nem fogja megtudni hogy épp oda jársz. Ha csak nem kürtölöd szép a nagyvilágba hogy te odajársz.
7/10 anonim válasza:
Szerintem pszichológusra gondolnak a válaszadók.
8/10 A kérdező kommentje:
20/F
2014. nov. 24. 10:46
9/10 Kurtz Bickle válasza:
A divatos göncök tényleg nem varázsolnak új emberré, ugyanakkor az, hogy hogy viselkedsz, igenis mérvadó. Elvégre általában a viselkedése miatt közösítik ki, vagy vetik meg az embert. A viselkedés közelebb áll a személyiségedhez, mint a ruhád. Ezt még az idiótábbik fajta is tudja.
10/10 anonim válasza:
igen de azért a külsőd se hanyagold el tudod ép testben ép lélek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!