Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek lenne kedve ismerkedni...

Kinek lenne kedve ismerkedni egy intelligens, szép,19 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Még nem próbáltam neten ismerkedni, viszont mostanában meglehetősen ráfüggtem a gyakorira, szóval tennék egy próbát, milyen emberek vannak itt :)

Hozzám hasonló, vagyik okos és jóképű fiúkkal szeretnék ismerkedni, lehetőleg szintén egyetemistákkal.

Aki ír, azzal szeretnék pár üzenetet váltani, hogy felmérjem miféle ember, aztán küldhetünk egymásnak képet/cserélhetünk facebookot :D

2014. nov. 23. 16:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

igen ő.

akkor eladva! tiéd lett :) sokan nem tolongtak mondjuk.....

2014. nov. 23. 17:15
 22/30 A kérdező kommentje:
Apollyon, köszönöm, hogy kommentjeiddel emeled a válszok színvonalát :D
2014. nov. 23. 17:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Eleve nem kérkedünk az intelligenciánkkal, pláne azzal, ha szépek vagyunk (az amúgy is relatív). Még ha úgy írtad volna, hogy mások által szépnek tartott...

Aztán ezek a kifejezések, hogy "ráfüggtem a gyakorira", "cserélhetünk facebookot"...

Hozzád hasonló okos...ez is mi? Mihez/kihez viszonyítva vagy okos? Einsteinhez képest pl. biztos nem, de szerintem itt is találni nálad okosabb embereket, szóval neki nyilván te vagy a butább.

Úgy adod elő magad, mintha itt Te mekkora sztár lennél, és küldjék el az önéletrajzukat, hogy majd válogathass, hogy kivel méltóztatsz szóba állni, ha megüti a mércét.

Szóval egyáltalán nem vagy szimpatikus, röviden ennyi. :D

2014. nov. 23. 17:19
 24/30 anonim ***** válasza:

ugyan....ne hozz zavarba

láttam ,hogy nem megy a "szekér" magától :)

2014. nov. 23. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha olyan intelligens és szép vagy, akkor nem lenne szükséged interneten ismerkedni, pláne, ha egyetemre jársz.

Az okos emberek viszont nem szokták hangoztatni, hogy okosak, vagy intelligensek, ez kelt mindenkiben disszonáns érzést a kérdéseddel kapcsolatban.

2014. nov. 23. 18:14
 26/30 A kérdező kommentje:

23as, te nagyon nem lehetsz kibékülve önmagaddal. szerintem az okos szó értelmével sem vagy teljesen tisztában. na de mindegy :D

utolsó, volt már több kapcsolatom, szerencsére megy az élőben ismerkedés, de mint mondtam, nem régen fedeztem fel a gyiket, és kíváncsi voltam, lehet-e itt is ismerkedni :)

akiknél kiverte a biztosítékot, hogy őszintén leírtam, hogy intelligens, és szép vagyok:

ez itt egy anonim oldal, tényeket kell mondanom magamról, hogy bármilyennek is el tudjanak képzelni az itteniek. természetesen leírom ilyenkor a pozitív tulajdonságaimat. akit meg az zavar, hogy nem "szépnek mondottat" írtam... :D najó

2014. nov. 23. 21:27
 27/30 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat és üzeneteket, ennyire nem számítottam :)
2014. nov. 23. 21:28
 28/30 anonim ***** válasza:
És ki dönti el, hogy te szép vagy-e? Saját magad? Lehet nekem meg egyáltalán nem tetszel, akkor mégsem vagy szép?
2014. nov. 23. 21:30
 29/30 anonim ***** válasza:
szerintem csináljuk azt , h a kérdező felrak magárol 1 képet és pontozzuk , és utána mindenki aki itt volt irt ehez a kérdéshez, feltölt szintén magárol 1 képet és azt is , arcképről beszélunk :D
2014. nov. 23. 21:35
 30/30 A kérdező kommentje:
szerintem vannak olyan emberek, akikre nem mondanà senki, hogy csúnyàk/nem vonzóak. Persze, nem tetszhetnek mindenkinek, de ettől függetlenül vannak àltalànosan szépnek tartott emberek. A környezetem visszajelzéseiből gondolom, valamint én is annak làtom magamat :)
2014. nov. 25. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!