Szeretne valaki beszélgetni?
Depressziosnak érzem magam.
Állandoan sírok sírok.
Nem esszem nem isszom.
Nem beszélgetek senkivel. Ez egy kivétel hogy szeretnék egy embert aki egy jó szót tudna hozzám szólni.
Nem mozdulok ki itthonrol. Fekszem az ágyba és a halára gondolok
Macimat ölelgetem.. közbe altato van kezembe... sok altato..
Igen voltam pszicholigusnál de nem használt. 15/L
Tisztelet a kevés kivételnek,de személyes tapasztalatból mondom,hogy magyarországon a pszichológusok többsége kalap xart sem ér.
Én is sokáig depressziós voltam,mentem mindenfelé,de csak lelkiztek velem,pedig beszélgetni a családommal is tudok.
A depresszió betegség és azt gyógyítani kell,gyógyszerrel, nem elég beszélgetni.
Menj a Rókus korházba a pszichiátriára,ott segítenek rajtad! Nekem is ott írtak föl gyógyszert amit évekig szedtem,mire jobban lettem.
Ha valami kérdésed van,írj!
30F
A pszichológus nem orvos,ezért nem írhat fel gyógyszert.
Egyébként a problémáidat magadnak kell megoldani nem egy kémia szernek avval maximum csak javítanak az állapotodon de attól még semmi nem oldódik meg,te vagy a megoldás.
Kíváncsi vagyok hanyhoz jártál. Én egy kisvarosban elek es ennel jobb pszichológust en meg nem talaltam. Továbbá a problémákat nem ő fogja megoldani helyetted,azt még mindig neked kell.. De persze egyszerűbb bevenni egy bogyot es elasni azt ami okozta mint valóban szembeszállni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!