Nninna kérdése:
Kikerult a meztelen kepem. Hogy tudom eltuntetni?
Figyelt kérdés
Szoval. Egyik ismerosom, azzal hitegetett, hogy almai csaja vagyok, meg minden, es meztelen kepet kert. Mivel konyorgott es en hittem neki, elkuldtem neki, viszont o elkuldte a haverjainak. Azota mar a fel varos latta, es nem tudom, hogy mit csinaljak, hogy tobb ember mar ne lassa. Jelentsem oket fel, vagy ha facebookon bejelentem eltunik? Sos!!!2014. nov. 22. 20:58
11/25 anonim válasza:
Feljelenteni tudod. A netről eltüntetni viszont szinte esélytelen! Egy dolgot tehetsz érdemben (tényleg), vállat vonsz és felvállalod.
Mert minél jobban görcsölsz annál jobban terjed, és annál inkább műsor lesz téged ezzel vegzálni.
12/25 anonim válasza:
Nem Egerből való vagy véletlen?:DD Ha igen akkor Betti?XD
15/25 anonim válasza:
Jelentsd fel, eltüntetni nem tudod.
16/25 A kérdező kommentje:
A netre nem kerult ki. (halisten) uzenetbe terjed.
2014. nov. 22. 21:22
17/25 anonim válasza:
Undorító dolog visszaélni a másik bizalmával. Leköpném az ilyen tahó embereket. Nekem is van több lányról intim képem mert kaptam tőlük de eszembe nem jutna mással megosztani.
18/25 anonim válasza:
Utolsó: Pontosan. Ezért az első dolgom mindig törölni ahogy megnéztem őket. Nem értem, hogy lehet valaki ilyen görény :/
19/25 anonim válasza:
16: Viszont az azt jelenti, hogy nem egy szerveren fent van, másrészt honnan tudod, hogy egyikük se rakta fel azóta netre?
20/25 A kérdező kommentje:
Mert annyira nem tetuk, ja es meg fenyegetnek is.
2014. nov. 22. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!