Rendes nőkkel/lányokkal hol lehet ismerkedni?
Mert szórakozóhelyek többsége ribikkel van tele,utcán meg egyrészt nem merek odamenni,másrészt tudom jól,hogy nem kedveli senki se,ha utcán egy idegen flörtöl neki. Kérdésben megjelölt nő/lány a 18 év felettiekre vonatkozik természetesen (mondjuk 30-35ig) :D
Tudom,hogy a legjobb mikor spontán jön valami ismerkedési szituáció,de valahogy nekem sosincs olyan szerencsém,hogy egy szép lánnyal lenne ilyen pillanatom :D
Ezek jó tippek,csak az a baj,hogy egyetemen nem éppen egy olyan szakon vagyok,amin sok lány lenne :D. Inkább arra irányul a kérdésem,hogy ha egy lány megtetszik az utcán,akkor hogy menjek oda,hogy ne nézzen le egyből? Vagy ha elakarok menni este ismerkedni és nem a 14 éves p*csákra vágyom,akkor hova menjek.
Persze ha ismerősöm ismerőse egy lány,aki bejön,akkor könnyebb a dolog.
Mondjuk lányok válaszának örülnék a legjobban,hogy nekik hogyan lehet jó benyomást tenni úgy,hogy közben egy idegen ember próbál flörtölni vele :D
Szerintem bátran menj oda hozzá, ha látsz egy lányt, aki tetszik, és kérdezd meg, szabad-e. Inkább ne flörtölj, az sokakat idegesít, és tolakodásnak vehetik.
Velem már két ilyen szitu is történt, és személy szerint kifejezetten jólesett, mert aranyosak voltak. Egyszer hazafelé mentem a suliból, és megállított az utcán egy biciklis, hogy "ne haragudj, de nagyon csini vagy, elkérhetném a számod?", és kedvesen mosolygott. Visszamosolyogtam, hogy bocsi, de van barátom (merthogy volt is), azt mondta, nem csodálja, és elváltunk. Cuki volt.
A másik a CBA-ban történt, évekre rá. Meló után bevásároltam, és odajött hozzám egy srác, azzal, hogy már egy ideje lát itt, és érdeklődne, hogy van-e barátom, mert régóta meg akar ismerni. Persze mondtam neki, hogy van, azért elmondta a nevét, meg, hogy jelöljem be Facebookon, ha esetleg nem jön össze a párommal. Megmosolyogtam a dolgot, de persze nem tettem. Az ilyen szerintem tök jól esik egy lánynak, mert nem volt egyikőjük sem tolakodó, vagy nagyképű a hülye dumájával, amitől személy szerint a hajam égnek tud állni. Na mindegy, egyszóval tök arik voltak. Nekem bejött.
Persze, most, hogy már nem vagyunk együtt, kicsit bánom, hogy nem jelöltem be :)
Bezzeg azóta nem történik ilyesmi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!