Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rendes nőkkel/lányokkal hol...

Rendes nőkkel/lányokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mert szórakozóhelyek többsége ribikkel van tele,utcán meg egyrészt nem merek odamenni,másrészt tudom jól,hogy nem kedveli senki se,ha utcán egy idegen flörtöl neki. Kérdésben megjelölt nő/lány a 18 év felettiekre vonatkozik természetesen (mondjuk 30-35ig) :D

Tudom,hogy a legjobb mikor spontán jön valami ismerkedési szituáció,de valahogy nekem sosincs olyan szerencsém,hogy egy szép lánnyal lenne ilyen pillanatom :D

2014. nov. 22. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt biztos nem
2014. nov. 22. 19:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos itt is lehetne,de most nem erre irányult a kérdésem ha elolvasod.
2014. nov. 22. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, egyetemen csoporttársakkal, közös ismerősök által stb.
2014. nov. 22. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezek jó tippek,csak az a baj,hogy egyetemen nem éppen egy olyan szakon vagyok,amin sok lány lenne :D. Inkább arra irányul a kérdésem,hogy ha egy lány megtetszik az utcán,akkor hogy menjek oda,hogy ne nézzen le egyből? Vagy ha elakarok menni este ismerkedni és nem a 14 éves p*csákra vágyom,akkor hova menjek.

Persze ha ismerősöm ismerőse egy lány,aki bejön,akkor könnyebb a dolog.

Mondjuk lányok válaszának örülnék a legjobban,hogy nekik hogyan lehet jó benyomást tenni úgy,hogy közben egy idegen ember próbál flörtölni vele :D

2014. nov. 22. 19:47
 5/9 anonim válasza:
Ne discoba menj szórakozni, ha van rá mód, hanem bárokba esetleg kávézóba. Ha van romkocsmába (igényesebb helyekre) Ott meghívsz egy szimpatikus lányt egy italra és megpróbálsz azóba elegyedni vele. Ha nem jön össze, lesz másik. Ha sokat utazol akkor akár buszon is leülhetsz egy szép lány mellé, ha van akkora mázlid, hogy ilyet látsz.
2014. nov. 22. 20:08
 6/9 anonim válasza:
Ötödik vagyok. Elnézést a félregépelések miatt, telefonról írok!
2014. nov. 22. 20:09
 7/9 Dynah01 válasza:

Szerintem bátran menj oda hozzá, ha látsz egy lányt, aki tetszik, és kérdezd meg, szabad-e. Inkább ne flörtölj, az sokakat idegesít, és tolakodásnak vehetik.

Velem már két ilyen szitu is történt, és személy szerint kifejezetten jólesett, mert aranyosak voltak. Egyszer hazafelé mentem a suliból, és megállított az utcán egy biciklis, hogy "ne haragudj, de nagyon csini vagy, elkérhetném a számod?", és kedvesen mosolygott. Visszamosolyogtam, hogy bocsi, de van barátom (merthogy volt is), azt mondta, nem csodálja, és elváltunk. Cuki volt.

A másik a CBA-ban történt, évekre rá. Meló után bevásároltam, és odajött hozzám egy srác, azzal, hogy már egy ideje lát itt, és érdeklődne, hogy van-e barátom, mert régóta meg akar ismerni. Persze mondtam neki, hogy van, azért elmondta a nevét, meg, hogy jelöljem be Facebookon, ha esetleg nem jön össze a párommal. Megmosolyogtam a dolgot, de persze nem tettem. Az ilyen szerintem tök jól esik egy lánynak, mert nem volt egyikőjük sem tolakodó, vagy nagyképű a hülye dumájával, amitől személy szerint a hajam égnek tud állni. Na mindegy, egyszóval tök arik voltak. Nekem bejött.

Persze, most, hogy már nem vagyunk együtt, kicsit bánom, hogy nem jelöltem be :)

Bezzeg azóta nem történik ilyesmi! :)

2014. nov. 22. 20:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válasz nagyon hasznos volt. Csak ezzel is tudod mi a baj? Hogy elveszi a legtöbb ember önbizalmát,mert most neked volt barátod,de sok csaj ha nincs barátja,akkor is azt mondja,hogy van neki. De tényleg köszi a választ,megy a zöld pacsi
2014. nov. 22. 21:06
 9/9 Dynah01 válasza:
Igen, sajnos ez a baj. De remélem, azért tudtam valamennyit segíteni :)
2014. nov. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!