Lehetséges hogy csak pár év után leszünk valakibe szerelmesek?
Már 3-4 éve ismerjük egymást, mindig is jóba voltunk az első pillanattól, pedig én elég nehezen ismerkedek, de vele rögtön feloldódtam már az elején.
A srác szinte mindig is éreztette h többet is akarna, de nem volt tolakodó azért, de én nem akartam belemenni több ok miatt is.., de most úgy érzem vele van otthon a lelkem, és mellette érzem jól magam, ha nincs velem folyton a fejemben jár, reggel az első gondolatom és este az utolsó...
Mással is volt már ilyen, hogy ott volt végig mellette valaki, de vak volt? Mert pár hete beütött a gondolat, hogy már nem is barátként nézek rá, hanem úgy mint ő rám.
Ha reggel ő az első gondolatod,és este az utolsó akkor tényleg szerelmes vagy :)Ez tulajdonképpen az,hogy mindig is ezt érezted,csak most tudatosult,belédnyilalt az érzés :)
Amúgy nálam is volt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!