Mit gondoltok magatokról, ti akik ebbe a topikba irtok ismerkedés céljából?
Én egyszerűen csak bízok a szerencsében, hogy itt megismerek egy normális srácot.
Külsőre hogyan jellemezném magam? Furcsa. Nem vagyok se szép, se ronda, de átlagosnak sem tartom magam. :D
Egyszer megismertem itt egy nagyon kedves fiút, de elbąszt@m, mert féltem felfedni az arcom. (nem szoktam káromkodni, de nem tudom szebben kifejezni, mekkorát hibáztam)
Nekem nagy haveri köröm van, nem maradok egy percre se társaság nélkül(esetleg buszon, de akkor is csak 10/2x :)) csomó lány barátom van, ennek ellenére ismerkedtem itt is, 1x véletlenül futottam egy /akkor még kedvesnek hitt/ lányba, de megérte még úgy is, hogy most már köszönni se köszön vissza, pedig semmi rosszat nem tettem ellene.Aztán futottam itt össze szép stréberrel, aki szeretett füllenteni, hát már vele se beszélgetek. Futottam össze ronda lánnyal, aki nagyon rám mászott, nagyon nyomult... Hát vele se beszélgetek már...
Ellenben van egy régi ismerősöm, akivel lehet összejön a dolog :)
Én azt mondom nyugodtan ismerkedjetek itt is, utána megbecsülitek a barátaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!