Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok magatokról, ti...

Mit gondoltok magatokról, ti akik ebbe a topikba irtok ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit megbántani, de nem tudom elképzelni, hogy milyen emberkék lehetnek, akik péntek késő este és szombat hajnalban ismerkedni akar ezen az oldalon.... főleg a 15-20 közöttiek. Teljesen őszintén és név nélkül ti a csúnyácskább, nyomi, bátortalan rétegbe tartoztok, vagy csak nincs jobb dolgotok vagy egyéb okból kifolyólag?
2014. nov. 22. 01:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen csak bízok a szerencsében, hogy itt megismerek egy normális srácot.

Külsőre hogyan jellemezném magam? Furcsa. Nem vagyok se szép, se ronda, de átlagosnak sem tartom magam. :D

Egyszer megismertem itt egy nagyon kedves fiút, de elbąszt@m, mert féltem felfedni az arcom. (nem szoktam káromkodni, de nem tudom szebben kifejezni, mekkorát hibáztam)

2014. nov. 22. 01:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan szerintem, aki kifejezetten ezzel a céllal jár ide. Csak látják a lehetőséget, és egyéb tevékenységeik közepette megragadják. Tizenéveseknek külön jó lehet, mert rengetegen vannak itt, és megtalálják egymást. Pár éve még nekünk, öregeknek is összejött pár ismeretség, de manapság ez a réteg teljesen eltűnt az oldalról.
2014. nov. 22. 01:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a normálisabb kommentelőknek szoktam privátot írni, sokan válaszolnak is, és jó kis beszélgetés alakul ki. Úgyhogy érdemes ismerkedni, tapasztalataim szerint. :)
2014. nov. 22. 05:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért mert most mindenkinleszarja a fejedet, meg válságban az életed, még nem kell másokat leszólni. Miért fáj neked ha jól érzik magukat. Ne értetlenkedjél itt nekünk! :)
2014. nov. 22. 07:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagy haveri köröm van, nem maradok egy percre se társaság nélkül(esetleg buszon, de akkor is csak 10/2x :)) csomó lány barátom van, ennek ellenére ismerkedtem itt is, 1x véletlenül futottam egy /akkor még kedvesnek hitt/ lányba, de megérte még úgy is, hogy most már köszönni se köszön vissza, pedig semmi rosszat nem tettem ellene.Aztán futottam itt össze szép stréberrel, aki szeretett füllenteni, hát már vele se beszélgetek. Futottam össze ronda lánnyal, aki nagyon rám mászott, nagyon nyomult... Hát vele se beszélgetek már...

Ellenben van egy régi ismerősöm, akivel lehet összejön a dolog :)

Én azt mondom nyugodtan ismerkedjetek itt is, utána megbecsülitek a barátaitokat :)

2014. nov. 22. 08:44
 16/17 anonim válasza:
én csak röhögni járok fel :)
2014. nov. 22. 09:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem, hát sokrétű válaszok :D Aki meg próbál oltogatni és nem tud normális választ adni az keresztbe les*ophatja magát :)
2014. nov. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!