Letezhet olyan hogy valakinek soha sem jon ossze a szerelem?
Figyelt kérdés
Egesz eletemben eddig egy lannyal sikerult kozelebbi kapcsolatba kerulnom viszont nem volt meg kettonk kozott az a nagy szerelem. O nagyon regota ismert engem es igy volt eselyem nala szerintem. Viszont mas lanyoknal egyszeruen nem tudok bevagodni. A kulsom nem tul megnyero szerintem es sajnos rogton ez alapjan itelnek el. Nem igazan tudom hogy tudnek ezen valtoztatni. Igazabol ha lehetoseget adnanak mar jo lenne csak nem igazan van erre pelda...
20/F
2014. nov. 21. 22:36
1/4 anonim válasza:
Ismerős helyzet.
És ami igazán szomorú hogy igen, létezhet ilyen.
3/4 anonim válasza:
Ismerős, bár én lány vagyok. Csak mert nem vagyok egy tucat lány, és mert nem a külső köt le leginkább még nem volt olyan fiú, akivel meglett volna a közös hangulat.. Mondjuk én kicsit fiatalabb vagyok, úgyhogy nálam más a helyzet picit 16/L
4/4 anonim válasza:
Hogyne létezne,ne viccelj.
Én is ilyen vagyok amúgy,nagyon úgy néz ki,nekem soha nem lesz kapcsolatom,mivel még az esélyt sem látom rá. :/
Manapság egyre több ilyen van,és lesz is.Nekem még annyi sem sikerült, mint neked...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!