Van egy pasi aki nem akar lekopni rolam Mi tegyek? Letiltottam facebook-rol de továbbra sem hagy békén, üzenget másokkal. Már ismerkedtem vele korábban de nem szimpatikus és nem is vagyunk egyhullámhosszon.
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 20:43
11/20 A kérdező kommentje:
összevesztem vele és rám sem köszönt meg elforditotta a fejét az ilyen hogy akar magának csajt .
2014. nov. 21. 20:56
13/20 anonim válasza:
Lehet,hogy én vagyok hülye,de ha pont nem érdekel,akkor vajon miért is vesztél össze vele,és miért zavart,amikor ő szart le téged?Itt nekem valami nem kerek.Először panaszkodsz,hogy ragacs,utána meg hogy bunkó volt,mert veszekedtél vele.Először is magadban rakj rendet,döntsd el,mit akarsz,és ha semmit,akkor egyszerűen nézz át rajta.
14/20 A kérdező kommentje:
nem akarok töle semmit sem sztem ez alap hogy nem bunkozik föleg hogy ismerkedtünk nem jártunk meg nem is fogok vele.
2014. nov. 21. 21:19
15/20 A kérdező kommentje:
a felfogásával van a bajom neki az is baj volt hogy nem akartam otthon ülni és bámulni a falat meg ö ugy értette hogy én csak a pénzére hajtok. akkor még csak ismerkedtün .
2014. nov. 21. 21:21
16/20 A kérdező kommentje:
hat a kinézete nem egy adonisz de ez még nem lenne olyan nagy baj .
2014. nov. 21. 21:27
18/20 A kérdező kommentje:
legyen elég az hogy nem egy álompasi.
2014. nov. 21. 21:30
20/20 anonim válasza:
egyel kakit utana meg smaciz vele. garantalt a siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!