Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Hogy adjam a...

Mit tegyek? Hogy adjam a tudtára, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulinkban,akivel eddig nem nagyon foglalkoztam,de az utóbbi időben megtetszett. Ráadásul,többször is észrevettem,hogy engem bámul,sőt még a barátnőm is mondta,hogy egész szünetben engem figyelt a srác. Ha tetszek neki-már ha így van-légyszíves mondjatok pár ötletet,ahogy a tudtára adhatnám,hogy tetszik.

2014. nov. 21. 15:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és nézz a szemébe jó mélyen. Erről tudni fogja hogy mit érzel/gondolsz...
2014. nov. 21. 15:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Ha látom a suliban,mindig keresem a tekintetét és sokszor már rám is nézett,de ennyi....
2014. nov. 21. 16:01
 3/17 anonim ***** válasza:
nagy menő srác? mindig a haverjaival lóg?
2014. nov. 21. 16:03
 4/17 A kérdező kommentje:
Viszonylag menő,sokszor a haverjaival lóg nyilván,de nem egyfolytában.
2014. nov. 21. 16:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a fiú viselkedése kicsit részletesebben ha lehet! :)

itt van pár trükk:

- nézd sűrűn, főleg a szemébe

- mosolyogj rá! Így ni - > :D

- jelöld be Facebookon

- keresd a társaságát ( tudod véletlenül össze futtok. ;).

- piszkáld a hajad

- ha van merszed szólisd le

2014. nov. 21. 16:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ezek jó ötletek,bár még nincs merszem leszólítani. Mellesleg olyanokat szokott,hogy például barátnőmmel ülünk kint egyik szünetben,ekkor még nem tetszett a srác,de észrevettem,hogy csomószor rám néz,nem foglalkoztam vele. Később viszont mondta a barátnőm,hogy ez a bizonyos fiúnak szerinte tetszek mert folyamatosan engem bámult,direkt megfigyeltexdxd
2014. nov. 21. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam nincs mit. :)

Hát akkor elég nagy a valószínűsége hogy tetszel neki! *-*

Valami mást csinált már pl fel tűnősködni nem próbált? Mondjuk nagy hanggal beszél és feléd járkál? Mióta néz téged?

2014. nov. 21. 16:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát pár hónapja volt ez az eset amit az előbb meséltem,de utána sem különösebben tetszett,viszont mostanában ez megváltozott. Sőt,pár nappal ezelőtt egy barátnőmmel mentünk vissza az osztályba,ő meg ment fel a saját osztályába,mikor megállt a lépcsőn és rám nézett,aztán tovább ment:D
2014. nov. 21. 16:21
 9/17 anonim válasza:
Még soha nem is beszéltetek egymással? Ha tetszik neked, akkor menj oda hozzá, csak nem harapja le a fejed:) Ezekből a jelekből amiket leírtál szerintem te is tetszel neki.
2014. nov. 21. 16:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva idén tudtam meg a nevét is,nem nagyon érdekelt idáig,úgyhogy még sosem beszéltünk:D Hát nem tudom,sajnos nem vagyok valami bátor nem merném leszólítani....
2014. nov. 21. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!