Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti érdeklődnétek azután olyan...

Ti érdeklődnétek azután olyan pasi iránt, aki a randik alkalmával elmesél olyat, hogy terhes nővel is volt dolga?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a prűd, de nekem ez már nem fér bele, még ha őszinte is. Vélemény?

2014. nov. 20. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem terhes, akkor se randi téma. De mondtuk már annyiszor, hogy nem bunkókkal kell ismerkedni. És még ti mondjátok, hogy a pasik csak a farkuk után mennek, ez tökre ugyanaz...
2014. nov. 20. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es, ez ismerkedés, semmi nem volt.
2014. nov. 20. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
nem, egy ilyen után kizárt
2014. nov. 20. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Randi alatt minden ilyen dolog elmesélése bunkóság, én úgy gondolom. Annak nem erről kell szólnia, hacsak (!) nem beszélik meg a felek, hogy ez a téma őket a kezdeti fázisban sem zavarja.

Viszont nem siklanék el amellett, hogy ezt konkrétan a kismamákra írtad. A kismama is nő (talán még jobb nő mint egyesek nem terhesen) és nem tudom ugyan mi ebben az, ami nem fér bele. Kismamaként kikérem magamnak. Ugyanúgy igényem van a szexre és nem mondok le róla ha orvosilag nem indokolt. Nem tudom, te mit szólnál ha a férjed vagy a pasid bottal sem akarna megpiszkálni, csak mert várandós vagy. És ha esetleg egy éjszakás kaland volt... Lehet hogy lódított a srác, de ha nem, gumival az sem veszélyesebb egy kismamára mint másra. Egy "több f..zt fogott mint kilincset" ribi, na AZ UNDORÍTÓ, de nem egy kismama. Vagy azt jobban elfogadnád? Igazából nem értem ezt a logikát... Hogy az a kismama kivel feküdt le és hogyan, az az ő dolga, téged a legkevésbé sem érint.

2014. nov. 20. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó:

Nem hiszem, hogy a kérdezőnek a terhesség alatti szexszel van baja.

A baja gondolom az, hogy a nő nem a pasitól volt terhes. Olyan nőt dugni, aki más gyerekét várja...hát...kicsit meredek. Nem gondolod?

2014. nov. 20. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen 5-s valóban jól látod. A gyerek mástól van csak az apa elhagyta a lányt. Nem a kismamát akarom ezzel bántani. Ilyen részletekre valójában nem voltam kíváncsi a sráctól,mégis elmesélte ezt elég részletesen.
2014. nov. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!