Ti érdeklődnétek azután olyan pasi iránt, aki a randik alkalmával elmesél olyat, hogy terhes nővel is volt dolga?
Randi alatt minden ilyen dolog elmesélése bunkóság, én úgy gondolom. Annak nem erről kell szólnia, hacsak (!) nem beszélik meg a felek, hogy ez a téma őket a kezdeti fázisban sem zavarja.
Viszont nem siklanék el amellett, hogy ezt konkrétan a kismamákra írtad. A kismama is nő (talán még jobb nő mint egyesek nem terhesen) és nem tudom ugyan mi ebben az, ami nem fér bele. Kismamaként kikérem magamnak. Ugyanúgy igényem van a szexre és nem mondok le róla ha orvosilag nem indokolt. Nem tudom, te mit szólnál ha a férjed vagy a pasid bottal sem akarna megpiszkálni, csak mert várandós vagy. És ha esetleg egy éjszakás kaland volt... Lehet hogy lódított a srác, de ha nem, gumival az sem veszélyesebb egy kismamára mint másra. Egy "több f..zt fogott mint kilincset" ribi, na AZ UNDORÍTÓ, de nem egy kismama. Vagy azt jobban elfogadnád? Igazából nem értem ezt a logikát... Hogy az a kismama kivel feküdt le és hogyan, az az ő dolga, téged a legkevésbé sem érint.
Utolsó:
Nem hiszem, hogy a kérdezőnek a terhesség alatti szexszel van baja.
A baja gondolom az, hogy a nő nem a pasitól volt terhes. Olyan nőt dugni, aki más gyerekét várja...hát...kicsit meredek. Nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!