Jó, illetve rossz irányban változtam? (leszbikusok véleménye érdekelne)
#11 Tesco :) simpson familys cuccokkal volt tele :) muszály volt vennem mindegyik fajtából ;) imádom azt a beteg "mesét"
Többiek! Igen az volt a célom h fiúsabb legyek... Ezek szerint összejött :) köszi a válaszokat.
Hmm.. Nekem az első képen is nagyon bejöttél, sőt :DD egyenesen nagyon szimpatikus. A többi se rossz, de én a nőiesebb lányokat szeretem, vagyis tetszenek. Persze van egy-két kivétel is.
De összesítve nem lett rossz az összkép, amit összehoztál.
Szép vagy ;)
17/L/Bi
A kötözködő férfi hozzászólónak azért, hogy ne érezze ennyire, hogy igaza van:
Csak, hogy tiszta legyen, a leszbikus nem egyenlő a transznemű fogalmával, az egyik a szexuális orientációt határozza meg a másik pedig a nemi identitást. (Nem ugyanaz.) Tehát egy leszbikust - aki ugyebár lánynak született, és lánynak is érzi magát (ha nem, azt már másképp hívjuk) - igenis meg lehet ítélni az alapján, hogy mennyire "lányos". Az pedig, hogy kinek mi és hogy tetszik szubjektív.
A kérdésre:
Nekem az első kép tetszett a legjobban, az arcodnak jól áll a rövid haj, azzal nincs gond, de ez a stílus nekem nagyon nem jön be.
Szerintem az ideális a 2. és a 3. között lenne, de az a fontos, hogy te jól érezd magad, és passzoljon a külsőd a belsődhöz :)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!