Egy 19 éves fiú mellé mennyire fiatal egy 14-16 év közötti lány?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,bele vagyok bolondulva,de félek hogy sokakat zavar ha tényleg 14-16 év között van,mert rá nézésre ennyi lehet.Amúgy nem mintha mások véleménye számít de azért rossz ha az embert kibeszélik.2014. nov. 20. 16:15
1/7 Big Poppa válasza:
4ev nem sok...borotvald az arcod es 2-3evvel fiatalabbnak tunsz..mellesleg, ha tenyleg szereted akkor hajra! es ne foglalkozz hogy masok mit mondanak, mert csak irigyek
2/7 anonim válasza:
Szerintem, ha 15-16 éves, az nem gáz, de alatta... Hát nem tudom.
4/7 anonim válasza:
Egy 19 évesnek szerintem minimum 17-nek kell lennie ..
15 éves lány hát.. az már majdnem 5 év !
5/7 Scav válasza:
nem 14 a beleegyezési korhatár? akkor meg? :D
6/7 Scav válasza:
ha van köztetek 5 év, az később pont jó lesz. 25-20, vagy 30-25 teljesen jó. a férfiak így is később érnek (lelkileg is)
7/7 Imre777 válasza:
Pont annyira fiatal, mintha 19 lenne Ő is vagy 29 vagy 72...
P. I. N. A!
Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy korkülönbség!
Szerelemben semmi sem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!