Mennyi az esélye annak, hogy akire ráírok facén csak úgy ismeretlenül, azzal össze is jövök?
Figyelt kérdés
18/F vagyok. Van erre valami százalékos adat? Csak úgy kb. Ti mennyire saccolnátok meg?2014. nov. 20. 12:26
3/8 anonim válasza:
Millió változó van. Te milyen pasi vagy, ő milyen csaj, milyen az ízlése, mennyire nyitott online ismerkedésre, stbstb.
Ha egy teljesen random lány, és kb. annyira jó csaj, amennyire te jó pasi vagy, akkor 1-2% talán.
4/8 anonim válasza:
Minimális. Az idegen csajok bikinis kéoeinek nézegetése elég gáz hobbi, és arról álmodozni, hogy bejelölöd, összebarátkoztok, aztán viszed is az ágyba pedig még gázabb.
5/8 anonim válasza:
Ahogy az első válaszban olvasható. 50-50%
De én még kiegészíteném annyival,hogy én így ismertem meg a barátomat. 19/L
Ha több részletet szeretnél kérdező, akkor írj privátot.
6/8 anonim válasza:
:D hát nagyon nem 50-50. Csinálj egy kísérletet 100 lánnyal, gondolod minden 2. össze fog jönni? :D
7/8 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, 0. Én nem ismerkednék facen random emberekkel, akik rám írnak, vagy bejelölnek....
8/8 anonim válasza:
3,7728273019377017638382728373618283772%
Most boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!