Egy 180 cm magas 70 kg-os 20-on éves srácnak hány kiló izomzatot kell felszednie, hogy szép lányok szóba álljanak vele?
13-as te aztan nagyon nem lehetsz izmos csak szalkas,72 kiloval.
Kerdező neked meg olyan 80/85 kilot kene elerni szalkasan,15 alatti testzsírral.
"Protein es tömegnövelő szer bevitel" Mi a farkamrol hadovalsz? Ha mar gyurni akarsz legalabb az alap dolgokkal legyel tisztaban..
Rendes személyiség és igen kellene rád 20kg-m minimum izomba,nézd meg legyen ez a cél: Magosi Zsombor.
Na igen ő komoly,jó a nője is,ennyi.
Önbizalom és duma,személyiség,ZSETON ezek 55% kell az edzés is ha szép nőies nőt akarsz,akik tényleg komolyak.
Én nem tudom, hogy sokan ennyire hogy lehetnek hülyék, már bocsánat, de egy 180 cm-es férfinak az ideális testtömege 75kg.
90 kilósan ha szín izom vagy is megterheli a keringésedet ez a testtömeg és ilyen sok izomzatot csak kokszolással lehet felszedni.
Én 174 centi vagyok és 62 kilóról 1 év alatt fehérjeporokkal "izmosodtam" 72 kilóra, ami 10 kiló izom volt, keserves munkával, de amint visszaálltam a normális táplálkozásra fél év alatt 65 kilóra esett vissza testtömegem, pedig edzek rendszeresen.
A legtöbb ember nagyon el van tájolva, az anabolikus szteroidok vese, máj és szív elégtelenséget okoznak, ez tudományosan bebizonyított tény, ezekhez SOHA ne nyúlj kérdező, maximum fehérjeporokat igyál, az nem károsít.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!