Csajok! Mennyit számít, ha a pasinak van egy baromi jó illata? Illetve milyen parfümöket szerettek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 09:52
1/14 anonim válasza:
Nekem nagyon számít, imádom az illatokat, én magam is parfümmániás volnék. Inkább a füstös mély illatokat kedvelem, oud, bőr illatjegyek..hmm. :)
2/14 anonim válasza:
Fontos, de ne legyen agyonfújva. Az meg, hogy milyen illat rajtad múlik. Mikor udvarolt egy srác, ugyanazt a parfümöt használta, mint a volt pasim, elég gáz volt a helyzet, mert mindig rá gondoltam mikor vele voltam, nem is lett az egészből semmi.
3/14 A kérdező kommentje:
az oud milyen?:D One Million Intense bejön?:D
2014. nov. 19. 10:03
4/14 anonim válasza:
Egy parfümösszetevő amit egy fának a gyantájából nyernek ki. Elég különleges illat, avatatlan orrnak elsőre furcsának hathat.
Ezt konkrétan nem ismerem amit írsz, de a sima nekem nagyon taszító illat. :/
5/14 A kérdező kommentje:
a sima one million? egyébként nem igazán akarok több 10-ezret rákölteni,kimérve megéri venni,bármely parfümöt?
2014. nov. 19. 10:16
6/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be egy parfümös pasi. Mindenkinek van saját illata, a természetesség és a tisztaság fontos számomra. Azt meg kifejezetten utálom, amikor elmegy mellettem valaki, és után még érezni a kozmetikumokat.
7/14 anonim válasza:
Kimérve? Azok biztos, hogy hamisak.
Nekem a sima nagyon nem jön be. De ettől függetlenül sok más nőnek meg tetszik. :) lehet venni olcsóbban is jó illatokat.
8/14 A kérdező kommentje:
7-es! Például?:)
2014. nov. 19. 10:40
9/14 anonim válasza:
Antonio Banderas-seduction in black
Jesus del pozo-quasar
Hirtelen ezt a ket illatot monadanam neked amik nem tul dragak, konnyen elerhetoek, es radasul meg nem is tul nagy falatok illatok teren, de azert nem is tucatillat. Hany eves vagy?
10/14 A kérdező kommentje:
17
2014. nov. 19. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!