Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Mennyit számít, ha a...

Csajok! Mennyit számít, ha a pasinak van egy baromi jó illata? Illetve milyen parfümöket szerettek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 09:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon számít, imádom az illatokat, én magam is parfümmániás volnék. Inkább a füstös mély illatokat kedvelem, oud, bőr illatjegyek..hmm. :)
2014. nov. 19. 10:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Fontos, de ne legyen agyonfújva. Az meg, hogy milyen illat rajtad múlik. Mikor udvarolt egy srác, ugyanazt a parfümöt használta, mint a volt pasim, elég gáz volt a helyzet, mert mindig rá gondoltam mikor vele voltam, nem is lett az egészből semmi.
2014. nov. 19. 10:03
 3/14 A kérdező kommentje:
az oud milyen?:D One Million Intense bejön?:D
2014. nov. 19. 10:03
 4/14 anonim ***** válasza:

Egy parfümösszetevő amit egy fának a gyantájából nyernek ki. Elég különleges illat, avatatlan orrnak elsőre furcsának hathat.

Ezt konkrétan nem ismerem amit írsz, de a sima nekem nagyon taszító illat. :/

2014. nov. 19. 10:13
 5/14 A kérdező kommentje:
a sima one million? egyébként nem igazán akarok több 10-ezret rákölteni,kimérve megéri venni,bármely parfümöt?
2014. nov. 19. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Nekem egyáltalán nem jön be egy parfümös pasi. Mindenkinek van saját illata, a természetesség és a tisztaság fontos számomra. Azt meg kifejezetten utálom, amikor elmegy mellettem valaki, és után még érezni a kozmetikumokat.
2014. nov. 19. 10:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Kimérve? Azok biztos, hogy hamisak.

Nekem a sima nagyon nem jön be. De ettől függetlenül sok más nőnek meg tetszik. :) lehet venni olcsóbban is jó illatokat.

2014. nov. 19. 10:38
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es! Például?:)
2014. nov. 19. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Antonio Banderas-seduction in black

Jesus del pozo-quasar

Hirtelen ezt a ket illatot monadanam neked amik nem tul dragak, konnyen elerhetoek, es radasul meg nem is tul nagy falatok illatok teren, de azert nem is tucatillat. Hany eves vagy?

2014. nov. 19. 10:51
 10/14 A kérdező kommentje:
17
2014. nov. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!