Srácok, van olyan, hogy tetszik nektek valaki, de nem léptek, mert féltek valami miatt? Vagy az csak azt jelentheti, hogy nem is akarnátok többet?
Rossz kifogás de azért nem lépek, mert messze van és a távkapcsolat biztos megviselné, na meg nem tartom magam elég jónak hozzá.
Az önbecsülésem elég alacsony ha nőkről van szó.
Van és azért nem lépnék mert ismerve a szép és fiatal lányok jelenlegi életvitelét csak szenvedést okozna.
Vagy folyamatosan csalna vagy egyik napról a másikra kidobna.
4#
Oké, de ha könyvmoly és sosem mozdul ki akkor szinte biztos, hogy nem fogok vele találkozni, ha pedig plátói szerelme van akkor ugyancsak felesleges mindennemű bepróbálkozás. :)
Van bizony,de még mennyiszer előfordul...
Ha tudnád mennyi megalázást és visszautasítást kaptam(és csak ezeket kaptam,semmi pozitívat),akkor értenéd miért.Egyszerűen nincs kedvem egy újabb visszautasításhoz,meg hát a mai nők igényei nem az én genetikámhoz vannak szabva.Ahhoz minimum "jóképű",izmos gyereknek kell lenni,hogy legyen esély.Na most nekem a genetikám egyiket sem adta meg,így aztán ennyit erről...
Akarnék én többet az adott lánytól/nőtől,csak egyszerűen nincs merszem odamenni már és kezdeményezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!