Csak arra figyelj hogy ha nem vagy szépségkirálynő akkor nem akarj szépségkirályt. :-)
Miért nincsenek barátaid?
2014. nov. 18. 20:38
3/14 anonim válasza:
Tényleg fiatal vagy még, nem kell ezen aggódnod. Az hogy nem vagy olyan szép, az meg először is relatív, másrészt pedig még fogsz változni. Erre később ha akarsz rásegíthetsz akár más hajszínnel is :)
Engem 18 éves koromig kerültek, sőt egyenesen utáltak a fiúk. Azóta meg a férfiak többségének nagyon is tetszem :) Igaz, inkább az idősebbeknek, de akkor is...
2014. nov. 18. 20:39
4/14 anonim válasza:
Nőknek könnyebb dolguk van, nekik mindig szokott lenni, nem nagyon ismerek olyat akinek nem lett volna, de ellenben férfit elég sokat ismerek aki egyedül magányosan él
2014. nov. 18. 20:40
5/14 anonim válasza:
De utálom, hogy nem most vagyok gyerek... :D
2014. nov. 18. 20:41
6/14 anonim válasza:
Én külső alapján nem nagyon utasítok vissza, maximum ha annyira nem bejövős de jófej, akkor barátok :) Van egy osztálytársam, aki nem túl szép, de őt azért kerülik mert van egy kis gond a fejével, picit eltér az átlagtól a gondolkodása...
2014. nov. 18. 20:45
7/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, szerintem se rágódj, próbálj barátokat keresni, onnantól csak bővül az ismerettség. ;)
2014. nov. 18. 20:46
8/14 anonim válasza:
14/L vagyok, és az a véleményem, hogyha meglátod az igazit, akkkor az már úgyis el van döntve, és akkor love is in the air. Ha az ,,igazi" nem szeret viszont, akkor nem ő az igazi. Én sem vagyok kifejezetten szép, az osztomban lányok közül ekte középen vok, de volt egy rohadt szar napom. A legbénább pólóm volt rajtam és az utálom gatyám, amikor megláttam Őt. Addig is egy suliba jártunk, de nem jöttem rá, hogy ő=Ő. Azóta valahogy ,,megszépültem, vagy csak szebbnek látom az életet, ezért az is szebbenk lát engem? Lényegtelen. A sráccal kezdenek jól alakulni a dolgok. Ebből azt akarom kihozni, hogy én is holtponton voltam, és most majdnem perfect happy vok. Veled is ez lesz. :)
2014. nov. 18. 21:07
9/14 PearlDiver válasza:
Ne azzal törődj, kinek mi merre meddig. Ezek a kapcsolatok általában úgysem lesznek tartósak. Szerintem sportolj, folytass egészséges, aktív életmódot, ez önmagában is sok örömet adhat, plusz az önképeden is javíthatsz vele :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!