Itt tényleg nincsen egyetlen egy kecskeméti lány se aki ismerkedne?
Figyelt kérdés
Az ország minden részéről vannak, csak ez a szutykos város maradt ki :D2014. nov. 16. 20:58
11/20 anonim válasza:
Nem tudom milyen Kecskemét élhetés szempontjából, de jókat hallottam róla. El sem tudom képzelni, hogy egy pontosan 112 ezres városban, amiben 50 ezer híján Szeged méretű lélekszámra, nem tudsz ismerkedni. 112 ezer ember él ott, nem egy 5 ezres községben élsz...
12/20 anonim válasza:
Én sem tudok személyesen ismerekedni. Van ilyen. Senki sem ért mindenhez, mi az ismerkedéshez nem értünk, bármennyire nehéz elképzelni. Itt pedig valóban nincsenek kecskeméti lányok.
13/20 anonim válasza:
Nezd nem Kecskemeti vagyok de attol meg beszelgethetunk.
Ha gondolod. :) 15/L
14/20 anonim válasza:
Hát én kecskeméti vagyok! :D és még lány is ;)
15/20 anonim válasza:
...és hány éves vagy? 14? (#12)
16/20 anonim válasza:
Szerintem akadnak kecskemeti lanyok itt is :D 19\L\Kecskemet
17/20 anonim válasza:
Nem hiszem el. Találkozzunk, úgy már hihető lesz. #15
18/20 egy lány1990 válasza:
Tényleg lány vagy? :)
Én 24 éves vagyok.
19/20 anonim válasza:
Vannak itt kecskeméti lányok... :D
14/L
20/20 anonim válasza:
Ebben a városban kicsit furák a lányok..
Keresgélek neten, élőben...de semmi..
Eddig csak 40es nőkkel volt szexrandim.
Jó pasinak mondott sportos krapek vagyok állítólag...a komoly kapcs meg nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!