Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti szoktatok csajozás előtt...

Ti szoktatok csajozás előtt alkoholos italt fogyasztani?

Figyelt kérdés
Fiúkhoz szól első sorban :D

2014. nov. 16. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én alkoholt szoktam, lehet benne ital is.
2014. nov. 16. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
hát ez attól függ hol, mert ha haverokkal vagyok akkor igen és ott is lehet csajozni, meg igazából bárhol pl azért amikor könyvtárba megyek és meglátok egy csajt akivel ismerkednék nem kapok elő egy laposüveget :D
2014. nov. 16. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Hozzám egyszer úgy jött egy srác, hogy előtte ivott egy v két felest (gondolom izgult) , de nekem ez olyan kiábrándító volt, hogy puszi közbe megéreztem rajta az alkohol szagot :(
2014. nov. 16. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Én ugyan lány vagyok, de nem sokat csajoznánk együtt,ha megérezném rajtad az alkoholszagot.
2014. nov. 16. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha egy buliban vagyok, akkor van bennem egy kis szesz, de ha valahol máshol elkezdek beszélgetni egy lánnyal, akkor nem kapom elő a laposüveget. Szóval érted, eléggé helyzetfüggő :)
2014. nov. 16. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Elott, utan, kozben. :D
2014. nov. 16. 19:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért kérdeztem mert amúgy nagyon izgulós srác vagyok, de ha haverokkal legurítunk 2-3 légkört mindig istennek érzem magam :D

2014. nov. 16. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
hát jó de tudod a nőknél is így megy ez, isznak és jönnek az udvarlók akkor ők az istennők akikhez 10 perc alatt legalább 5 en odamennek bepróbálkozni szóval nagyon egyediken kell lenned hogy akarjon valamit, sokkal könnyebb józanul ismerkedni és csajozni
2014. nov. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!