Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valami fiatalabb lány segítsen.!?

Acdcd2001 kérdése:

Valami fiatalabb lány segítsen.!?

Figyelt kérdés
Egy lány azért utált meg mert nagyképű voltam neki.. De nem tudja az előzményeit hogy miért lettem ilyen de elmondani se akarom neki.. Mit csináljak most??

2014. nov. 16. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
vegyél vissza az arcodból... le se szarja senki hogy miért milyen lettél a jelen számít hogy milyen vagy, gondolom kb 13 évesként még van időd
2014. nov. 16. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor felejtsed el, egyébként kis taknyosként biztos sok, illetve komoly okaid lehetnek a nagyképűségre.Tán pénzelnek a szüleid?
2014. nov. 16. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez olyan, mintha múltadban történt volna valami, amiért az embereket szemen köpdösnéd.

Biztos nagy csalódás volt, biztos kegyetlen volt veled az élet, persze persze, de ez nem mentség.

Nagyképű voltál, ezt írod. Miért gondolod, hogy az előzmények felmentenek majd?

2014. nov. 16. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
szilvásbukta?
2014. nov. 16. 16:46
 5/5 anonim válasza:
Csak szard le ès vigyorogjàl rà. Nekem szintèn van egy ilyen osztàlytàrsam, ès bevàlt. Nem tart mostmàr nagykèpűnek.
2014. nov. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!