Vannak itt egyetemista fiúk, akiket érdekelne egy 16 éves lány?
Hát... 24 éves egyetemista férfi vagyok és a kérdésed elgondolkodtatott. Anno 16 évesen a koromhoz képest elég érett voltam, de teljesen más volt az élethelyzetem, mint most.
Akkor a szüleim eltartottak, a legnagyobb gondom az volt, hogy volt olyan hét, amikor két(!) témazárót is kellett írni és ráadásul a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy iskola után még angolt tanuljak.
Mostanra a prioritásaim kicsit megváltoztak. Vezetem a háztartásom, a munkahelyen napi 8 órában kellene helyt állnom, miközben az egyetem is teljes embert kívánna, ezért arra csak az éjszakák maradnak, de azok legalább hajnalig tartanak. Hónap végén számlakimutatás, megtakarítások ellenőrzése, politikai és nemzetközi gazdasági hírek napi böngészése (a hosszú távú tervezés miatt ezek nem másodlagosak), saját cég indításának mérlegelése, feltételei, stb... (És áldom szüleimet, amiért 16 évesen elzavartak angolozni iskola után.)
Kedves kérdező. Természetesen érdekelne egy csinos, 16 éves lány, én is férfiból vagyok, de téged miért érdekelne egy olyan kapcsolat, ahol a közös témák nem igazán nyúlnak túl a testiségen? Végülis, ha te benne vagy, én nem vagyok semmi jó elrontója. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!