Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el egy lánynak...

Hogyan mondjam el egy lánynak hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Olvasgattam már itt pár kérdést, és sokan írják csak menj oda és mond el neki... Hát nem is tudom kicsit hülyén hangzik. De tényleg ez a legjobb megoldás? :D
2014. nov. 14. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ird le a történeted, és segítünk:)
2014. nov. 14. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Te örülnél ha ő oda menne hozzád és elmondaná nem? :)
2014. nov. 14. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Valaki tudna nekem segíteni? Adott egy nálam egy évvel fiatalabb lány (én 10.es vagyok, ő 9.es), kb. semmi összeköttetés nincs kettőnk között, mármint nincsenek közös ismerőseink, talán csak annyi, hogy az egyik osztálytársam volt barátnője a lány osztályába jár..na már most akkor, hogyan ismerjem meg? Nagyon tetszik és kedves lánynak tűnik, de nem tudom, hogyn kezdeményezzek illetve ne járassam le magamat előtte, rólam annyit, hogy mondhatni jól nézek ki (már jó pár lányt elutasítottam, akivel lehetett volna valami, de ők nem voltak az "eseteim" úgymond), szóval ez gondolom jó pont lehet nála.
2014. nov. 14. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen persze örülnék, de hát akkor is :D Meg nem tudnám hogy magyarázzam el neki hogy ne legyen gázos.. :(
2014. nov. 14. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 1-2 hónapja ismerem, azóta elég sokat beszélünk oda vissza már haza kisértük egymást. Csak amikor meglátom (közelébe vagyok) nem tudom megszólítani úgymond befosok nem akarom elcseszni :D
2014. nov. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!