Van itt ilyen személy?
Figyelt kérdés
- Aki lehetőleg nő nemű
- Elmúlt 17 éves
- Lehet vele normális beszélgetni (legalább 5 egybefüggő mondatot tud mondani és kitudja fejteni a véleményét)
Aki magára ismert és lenne kedve beszélgetni az nyugodtan írjon :)
2014. nov. 13. 20:03
2/9 A kérdező kommentje:
Ja igen azt elfelejtettem kiírni, sorry. Én 22 vagyok
2014. nov. 13. 20:05
3/9 anonim válasza:
Ha ha csak a 3. pontot támasztanád a lányok elé, még akkor se találnál itt senkit. Hát még ha hozzárakod az előző kettőt.
4/9 anonim válasza:
Ha csak beszélgetni szeretnél akkor itt vagyok :) de van barátom. Ha gondolod írj.
5/9 anonim válasza:
Adj lejjebb, főleg a harmadik pontban ne reménykedj...:-)
6/9 Mi a hézag,Hapsikám? válasza:
Nem tudom miért kell úgy általánosítani, hogy nincs olyan nő, aki a 3. pontnak megfelelne... aztán még kiakadnak a férfiak/fiúk itt, ha véletlen valaki lány azt mondja, hogy a "férfiak átlagosan"... ott pedig legalább ott van, hogy van kivétel :p
szóval kérdezem én, a férfiak miért nem hisznek abban, hogy létezik ilyen nő? :DD (közben biztos van olyan, aki már találkozott ilyennel, akár itt, akár máshol :))
7/9 anonim válasza:
Varj 2 honapot es ird ki addigra 18 leszek es stimmelni fog minden:D
8/9 anonim válasza:
Ez nem sok kritérium. Tényleg ilyen kevés lenne a normális egyén errefele?
9/9 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem beszélgetni! :-D 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!