Léteznek még olyan srácok, akik nem buliznak és isznak állandóan, és normálisan lehet velük beszélgetni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 18:55
11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó :DDDD
2014. nov. 13. 19:02
12/22 anonim válasza:
10-es ezek közül max kettő igaz rám:D
13/22 anonim válasza:
Példának itt vagyok én, én pont ilyen vagyok, de nem találok hasonló lányt :/ Annyira "jó", hogy körülöttem fetrengenek a hányásukban, hogyha elmegyek néha haverokkal, én meg játszhatom az őrangyalt :D
14/22 anonim válasza:
Lefordítva a kérdést: egy csaj beszélgető partnert keres, nem férfit.
16/22 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem értem, miért hiszik azt sokan, hogy attól lesznek menő csávók, ha hányásig isszák magukat folyton...
2014. nov. 13. 19:10
17/22 anonim válasza:
#10: Ah, nagyon kreatív vagy, de az sem árt, ha ezeket ismered (engedelmeddel folytatom a listádat):
10. Transformers autobotok és álcák nevei, pályafutásai
11. Minecraft blokkok, épületek, ellenségek
12. Terraria blokkok, épületek, ellenségek
13. Call of Duty összes létező rész végigjátszás, multiplayer
14. Battlefield összes létező rész végigjátszás, multiplayer
15. Settlers 2, Age of Kings stratégiák
16. The Walking Dead aktualitások, szereplők, jellemzésük
17. 90-es évek zenéi
18. 90-es évek rajzfilmjei
19. technikai sportokból nem árt a lexikális tudás
20. extrém sportokból sem
21. télisportokból sem
22. böfögő- és fingóverseny aktív részvétel
18/22 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de ha nem ismered a Mass Effectet, GTA-t, Dragon Age-t, Max Payne-t, Far Cry-t, Witchert, és nem is toltad ki őket legalább egyszer, akkor esélytelen vagy. Ja és szeretem a trónok harcát is. Jövő héten megyek megvenni a Dragon Age Inquisitiont, ti is várjátok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!