16-18 koruli fiuk valaszolnatok? Nagyon fontos! Tobbi lent 15/L
Kicsit hosszu lesz de olvassatok vegig legyszi
Szoval tobb kerdesem is lenne.
9.es vagyok es nagyon tetszik a sulibol az egyik 11.es fiu. Elso kerdes: titeket zavar 2 ev korkulonbseg? Osszejonnetek 9.essel?
Az a baj hogy azon kivul hogy ugyan oda jarunk delutani tesire semmi kapcsolat nincs koztunk, tesin meg mindig a haverjaval van parban meg a tesitanar egy allat ott semmi esely a konnunikaciora es nem merek neki koszonni meg (lehet csak felreneztem) de ugy latom hogy mikor elmegyek mellette a folyoson masik iranyba nez, fel vagy oldalra. Szerintetek ez mit jelent? Mondjuk en se merek soha ranezni :D hogyan tudnek vele kapcsolatot teremteni? (Azon kivul hogy holnap megprobalok koszonni neki xD)
Ami meg feltunt, bar konnyen lehet hogy csak en kombinalom tul, hogy ezen a heten mind2 baratnomnek koszont mosolyogva (bnoim nem egyutt voltak han kulon kulon) pedig a srac meg sose beszelt egyikkel sem meg semmi es szerintem ez kicsit furcsa. Az tuti hogy tudja h joban vagyok veluk mert a suliban engem csak vagy az egyik lannyal vagy a masikkal lehet latni. Na itt a 3.kerdes: ez lehet vlmi fura jel vagy csak tulkombinalom?
A fiu egyik osztalytarsaval nagyon joban vagyok, o mondta h ez a srac elegge felenk. Ez a baratom fog tartani szilveszteri bulit amire en is es a kiszemeltem is meg van hivva. De az meg nagyon sok ido es addig legalabb egy kis minimalis kapcsolatot szeretnek vele teremteni de fogalmam sincs milyen uruggyel tudnek rairni ami nem tul atlatszo.
Magamrol: kozepes magassagu es testalkatu lany vagyok mellkasig ero fekete haj van onbizalmam es szerintem jol oltozkodok :)
Na bocsi a sok rizsaert barmilyen tanacs johet a szituhoz. Normalis valaszokat pls.
Jaj most megfajditottad a szivem irigy vqgyok h ilyen szerencses vagy :')
Amugy pont ezaz, egyik baratnomnek se koszont korabban es ok se neki full 0 kapcsolat a szo szoros ertelmeben :o csak ezert tunt fel.
Mondjuk en attol felek, hogy "elijesztem" mert en az a folyoson hangosan rohogo kozeppontban levo lany vagyok o meg csak elvan a haverjaival es ennyi. Es n akarom h emiatt rosszat gondoljon rolam vagy barmi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!