Miért kell kiröhögni valakit, ha ismerkedni szeretne?
2014. nov. 13. 15:59
2014. nov. 13. 16:03
3/16 A kérdező kommentje:
Odamentem egy lányhoz a városban, hogy nagyon szimpatikus, nincs-e kedve beszélgetni valahol, be is ülhetünk egy helyre, stb. Nagyjából ilyesmiket mondtam. Nem ilyen cicababa volt, inkább visszafogott kicsit. A lényeg, hogy mikor megkérdeztem, akkor így gúnyosan elkezdett nevetni, és mondta, hogy nem akar ismerkedni. Aztán így magának az orra alatt motyogott valami ilyesmit, hogy "mindig megtalálnak...", de ezt is vigyorogva, meg már majdnem háttal nekem, mert ment el.
Nem kell foglalkozni az ilyenekkel, majd lesz, aki nem röhög ki.
2014. nov. 13. 16:12
:D :D
azért, mert abszurd helyzet, utcán letámadni egy csajt így. ha jól nézel ki azért, ha nem akkor meg azért..
plusz váratlanul érte, nem hiszem, hogy bunkóságnak szánta, csak ez ilyen reflex már.
annyian beszólogatnak, odajönnek, hogy az embernek tele vele a hócipője, hogy szó szerint ezt érzed, hogy "engem minden hülye, perverz megtalál"
2014. nov. 13. 16:12
6/16 A kérdező kommentje:
Jó, úgyis ez volt az utolsó, többet soha.
Jól mondják fentebb, így nem szabad. De ez nem azt jelenti, hogy többé nem kell próbálkozni, hanem hogy másképp kell. Kezdd azzal, hogy próbálsz beszélgetni, és semmi több. De azt se úgy, hogy odamész valakihez, és megkérdezed, hogy van-e kedve beszélgetni, hanem csak kezdd el, a helyzetből adódóan. Pl. buszmegállóban tehetsz megjegyzést arra, hogy késik a busz, megkérdezheted, szokott-e, majd hogy az illető szokott-e vele rendszeresen járni, meg ilyenek. Ha csak 3 mondatot beszéltek, az is jó, mert megszokod, hogy idegeneket megszólítasz. Ha már az jól megy, akkor lehet továbbmenni.
2014. nov. 13. 16:21
Sajnos ha randa vagy 90% az esélye egy ilyen reakciónak!
Meg elvileg "az utcán sem szabad ezt csinálni". Ahogy neten sem, könyvtárban sem, munkahelyen sem, suliban sem, buszon sem... Sehol sem. Kivéve ha szép vagy akkor talán elnézik.
2014. nov. 13. 16:51
5.Beszélgetni próbál vele egy srác - "Engem minden hülye perverz megtalál" Még ha egy vibrátorral a kezébe ment volna oda, akkor megérteném.
7. Szerintem egy direkt normális, kedves beszélgetés kezdeményezése sokkal jobb annál, minthogy pl egy buszmegállóban kezdjen valaki random hülyeségeket nyomatni a semmiről. Miért akkora bűn egy ismerkedés kezdeményezése? Ez ma már túl őszinte emberi viselkedés ahhoz, hogy működjön?
2014. nov. 13. 17:42
17:42: A random hülyeségek lényege, hogy megszokja azt, hogy emberekhez beszél, mert láthatóan zéró gyakorlat van. Ez még nem az ismerkedés, nem is kell, hogy értelme legyen. Csak a görcsösséget csökkenti vele, rutint szerez.
2014. nov. 13. 17:55
Kapcsolódó kérdések: