A legtöbb nő miért mond mást, mint ahogy cselekszik?
"Kikérem magamnak."
Miért kéred ki? Te netán összejössz nyomi srácokkal? Nem? Akkor meg miről beszélünk?"
Ezt nem értem,ennek mi köze a kérdéshez? Nevezetesen ahhoz hogy ha a nő azt mondja, hogy ő nem "olyan". Tehát aki nem jön össze nyomi srácokkal az mind kva? Te jó ég!!!!
"Ezt nem értem,ennek mi köze a kérdéshez? Nevezetesen ahhoz hogy ha a nő azt mondja, hogy ő nem "olyan". Tehát aki nem jön össze nyomi srácokkal az mind kva? Te jó ég!!!!"
Sok lány állítja azt, hogy utálja a nagyképű pasikat, és inkább jófiú kellene neki, de amikor egy jófiú bepróbálkozik nála, akkor lekoptatja fals indokokkal! Nem tudom, mire jó ez a hazudozás!
# 13
Még mindig kikérem magamnak. A barátom 100%-os jófiú. :)
Mielőtt összejöttem volna vele, voltak nehézségeim a társkereséssel, nehezen találtam meg őt. Hm, sok hozzád hasonlót utasítottam vissza, és aztán indokolatlannak érezték ők is, meg jöttek, hogy biztos azért nem kellenek, mert nagyképű taplók kellenek csak nekem. :D Máig nem értem, hogy miért nem lehetett felfogni, hogy egyszerűen nem tetszettek. Az meg ritka szánalmas, ha valaki olyan dologra keni a sikertelenségét, ami igaziból pozitív (pl., hogy ő udvarias, jófiú...stb.). Van egy rossz hírem: az ilyenek nem "jófiúk", hanem többnyire sértődött, frusztrált kis gyíkok.
"Sok lány állítja azt, hogy utálja a nagyképű pasikat, és inkább jófiú kellene neki, de amikor egy jófiú bepróbálkozik nála, akkor lekoptatja fals indokokkal! Nem tudom, mire jó ez a hazudozás!"
Én is a jó fiúkat szeretem, de nem a nyomikat....ez most miért is hazudozás? Attól hogy valaki jó fiú még lehet hogy totál nem jön be......a mostani párom is jó fiú, de talpig férfi is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!