Lenne kedvetek ismerkedni kezdő bi fiú vagyok?
Figyelt kérdés
. Jó lenne valakivel beszélni.17 vagyok/ Békesmegye .2014. nov. 12. 16:51
2/10 anonim válasza:
Ittvagyok nekem írhatsz privit ! 17F/bi
4/10 A kérdező kommentje:
1* próbáltam a dolgot . Mármint fiúval
2014. nov. 12. 17:16
6/10 A kérdező kommentje:
Mi ?
2014. nov. 12. 19:36
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak óvatosan az ismerkedéssel. Ha rámírsz akkor segíthetek vagy adhatok tanácsokat. Írj privátban.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen . Ez egy jó tanács,
2014. nov. 13. 18:51
9/10 anonim válasza:
Kezdő mi !? Vigyázz mert a kezdőket mindíg szopatják! Bekenik vazelinnel a kilincsed, lenyíratják veled egy vajazókéssel a bikinivonalukat, és répát pucolnod meg banánt hámoznod kell maj... Azt fogod kívánni bár még a kiképző táborban lennél.
(De amúgy viccen kívül, hogy lessz valaki "kezdő bi" mostanság jötél rá, vagy hogy? én pl világéletemben tudtam hogy hetero vagyok és sosem voltam "kezdő hetero" csak érdekelne hogy érted a kezdő bi t XD)
10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi a véleményedre . Innentől kezdve....
Van olyan aki hasonló helyzetben van ,talán az jobban meg érti mint te.
2014. nov. 14. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!