Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, ha egy kedves,...

Miért van az, ha egy kedves, az átlagosnál dekoratívabb, intelligens, házias, pozitív gondolkodású, jó kedvű nővel találkoztok, nem kell nektek, csak addig, amíg a szemeteket legeltethetitek? Miért féltek kezdeményezni, randira hívni egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés

KEDVES FÉRFIAK! Életkoromat tekintve 40-es éveimben járó nő vagyok, bár ha a koromról esik szó, az ismeretlenek többnyire 35-36 év tájára teszik azt. Jellemzően a férfiak, de még a nők is, rendszeresen utánam fordulnak az utcán, a tömegközlekedési járműveken, a munkahelyemen - a kolléganőim szerint – a férfiak megbabonázva szállnak be utánam a liftbe, tetőtől-talpig, már már zavarba ejtően és látványosan végigmérnek, bókolnak, dicsérnek, amit én egy kedves mosollyal szoktam jutalmazni. És itt jegyzem meg gyorsan, nyilván nem mindenkinek jövök be... Az elmondott vélemények szerint erős pozitív kisugárzású, szép arcú, szexis vagyok, bár én csak egy teljesen normális, átlagos, de ugyanakkor intelligens, igényes nőnek tartom magam. Iskolai végzettségeimet tekintve több diplomával rendelkezem, és alapjában véve törekszem a pozitív gondolkodásra, melynek köszönhetően szinte mindig jókedvű vagyok, szívesen mosolygom és a lehető legritkább esetben kesergek az élet nagy dolgain. Sok férfi keresi a társaságomat (van köztük 25 évestől a 55 éves korig: portás, buszsofőr, fogorvos, ügyvéd, stb. , ) némelyikük valóban tetszene is, így többszöri „szabadút” jelzés után megpróbálok finoman (Nem nyomulva! Csak éreztetve! ) közelebb kerülni az aktuális kiszemelthez (mosollyal, időnként egy szelet csokival, saját készítésű sütivel, stb. ). És ilyenkor ér a hideg zuhany…, mert, amint részemről is komolyabbra fordulna a dolog, a férfiak megfutamodnak, szó szerint megijednek, egyszerűen úgy érzem félnek tőlem. Pedig én már nem kívánok férjez menni, gyereket szülni, senkivel vagyonközösséget alapítani, egyszerűen csak élni akarok, azt szeretném, hogy őszintén és csak magamért, a belső és külső szépségemért együttesen szeressenek. Lassan azonban kezdem azt hinni, hogy nincs olyan férfi a világon, aki egy ilyen nőt keresne…

A válaszokból tanulságokat akarok levonni, ezért ne a „szexre” hegyezzétek ki a dolgot… én is tudom, hogy az is érdekes, de most a lelki oldalára vagyok kíváncsi, és az okokra…

2014. nov. 11. 14:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A név nélküli válaszolónak írom:

Én a férfiakat alapjában véve kedvesnek tartom, velem előzékenyen és kedvesen bánnak. Nincs okom panaszra. Csak ezért írtam, hogy KEDVES FÉRFIAK.

Miért született meg a kérdés a 40+ fejemben: egyszerű! Nem értem mi történik körülöttem, mivel 20 évvel ezelőtt mentem férjhez és néhány hónapja váltam el. Számomra most kezdődik újra a társkeresés, új világgal körülöttem…., talán ez az oka, az értetlenség, mennyi minden változott.

Főnyeremény? Nem, azért az nem vagyok, csak egy egyszerű, szolid, kedves, de csinos 40-es… és miért is kérdeztem? Mint az előzőekben említettem nem értem…, minden adott és mégsem…

A további válaszírónak üzenem, nekem is az a gyanúm, hogy nyilván a valós ok: a 30-40 években járó normális férfiak kapcsolatban, házasságban élnek, mint ahogy én magam is nemrég abban éltem.

Persze vannak elvált, társkereső férfiak is…

2014. nov. 11. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Oke szerintem ez sokszor azert van mert egy ilyen nohoz a ferfiak zome kevesnek erzi magat, mert megkerdojelezodik benne az, hogy vajon o eleg lesz neked, mit tud nyujtani, mi a garancia arra, h nem mesz el egy nala sokkal jobb pasival...etc.

Vannak ferfiak akiknek muszaj azt erezniuk a kezdetektol, h a nonek szuksege rajuk, h lassan egy "urt" amit be lehet tolteni. Egy intelligens, erzelmes es magabiztos ferfinak ez nem problema, egy atlagos, onbizalomhianyosnak viszont az, es ez utobbibol szaladgal tobb a foldon.

Szerintem ez sutit sutok dolog nemikepp tulzas, engem a viz kiverne tole es menekulore fognam, marmint az ok h hazias vagy, de az, h direktbe sutit adj azoknak akik bejonnek/vagy akiknek bejossz...hat ize...de lehet h csak en vagyok nagyon mas:-))

Masreszt a legtobb no akinek onbizalma van akaratlanul is megremit egy pasit akinek nincs sok, mert egybol latja magat befogva, leigazva es valahogy ugy erezheti, h o mindig jobban fog szeretni teged mint te ot. Plusz ilyenkor elojon beloluk a megfelelesi kenyszer...

Nehany pasinak ezert egyszerubb elvinni atlag Pannit a sarokrol, mert mondjuk o nem kiemelkedo semmiben, viszont mindenben megfelelo.Te Alfa nonek tunsz, viszont ahogy elnezem Beta pasikba utkozol bele es ez igy annyira nem biztos h mukodik:-))

Masreszt egy ferfi buszke a valasztottjara, de az altalad emlitett gyava pasik kb.meghalnanak a feltekenysegtol ha viccesen szocial flortolnel a pincerrel:-))))

Hat ezert.

Tanacs? Sajat sulycsoportban keresgelni, mert lehet, h az irodai srac nagyon cuki es teged nez a fenymasolo mogul meg mosolyog ezerrel de mivel beta ezert neki honapokba telik amig elhiv teged randizni:-))

Szoval nyugi, nem veled van a baj.-)))

2014. nov. 11. 15:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm a választ. Abszolút jól látod a helyzetet... én is így gondoltam, csak megerősítésre volt szükségem. A süti tényleg túlzás, de ő maga mondta, hogy mennyire szeretné megkóstolni, hát megkínáltam... a szemei azóta is csillognak, ha rám néz, de nem lép tovább...
2014. nov. 11. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok es tapasztalat, h barmilyen felenk es bena is, ha megkapja a kello "biztatast" akkor lep.Lehet h csak hetekkel, honapokkal kesobb de lep:-))Ez a beta pasik varazsa:-)))
2014. nov. 11. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:

nem tűnök érzelmesnek? ezt meg hol hallottad? nem szikra van bennem,lángolok.

aki kevésnek érzi magát egy nőhöz az kevés is,egy nyomorult.Ezekből sok van...taposd őket.:)

úgy még életedben nem voltál szeretve,ahogy én ölelnélek,húználak magamhoz egy szomorú esős délután,csak azért mert ott lennél,és nem is igen leszel.Ennyit az érzelmességről,túl sokoldalú vagyok,"sajnos",40 nő kellene mellém nem egy 40es.

képzettségtől függetlenül,lehetnek mocskosak az emberek,én tiszta vagyok,lelkileg és testileg is.A legtisztább a mocsokban mondhatni

nem baj ha szerény vagy,felizgatna....mindenki lehetne szerényebb

voltam már 40es nővel,ő is elvált,legtöbb így jár.Okát nem tudom,az örökké véges.

Szeretet éhesek,és megadnak sok mindent,még követelni sem kell,nem úgy mint 20 körül.De valahogy magányosak maradnak.

lehet ez is közre játszik,hogy egy 40es férfinek minek egy 40es nő?Az keres egy fiatalt.Én is ezt tenném 40es férfiként.Keresnék 18 körülit.

a szeretet amire vársz,nem biztos hogy létezik ezen a világon.Majd ha megérted,rájössz mennyit kérsz.

2014. nov. 11. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Miután szétfényezted magad hogy te vagy maga a tökéletesség akkor hadd súgjam meg hogy a férfiak bizony nyomulnak a csinos nőkre mindig, mindenhol. Valószínűleg nem vagy csinos, ezért nem hívnak el. ilyen egyszerű. Biztos valaki valahol mondta hogy csinos vagy, ami tökéletesen beleillett a végtelenül egoista és önimádó jellemedbe, így meg vagy győződve arról hogy a tested egy 20 évesével vetekszik. Pedig nem.

Lehet hogy kövér vagy, lóg a melled, löttyedt a segged, ráncos vagy, hullik a hajad, sárgák a fogaid... ezernyi oka lehet. De hogy nem vagy közel sem olyan szép mint amit hiszel magadról az biztos. Különben elhívnának.

Tudom, ti imádjátok mindig legyávázni a férfiakat ha azok nem bomlanak minden tehénért, de a valóság az hogy a legtöbb férfi fiatal, csinos és feszes nőt keres. Te ezek szerint nem vagy az.

2014. nov. 11. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
legalább megkínáltál volna sütivel,azért a sok kedves szavamért.....korodbeliek már ehetőt csinálnak.
2014. nov. 14. 13:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem tudtam korábban válaszolni, külföldi kiküldetésben voltam, de most pótlásra kerül a hiányosság és válaszolok, hiszen a kérdésemre időközben annyi, de annyi kedves szót kaptam...

Tehát, Drága 66 Apollyon 33 , még a végén a szívembe lopod magad :)

Számomra egyértelmű: az a Te legnagyobb problémád, hogy még nem találtad meg azt a nőt, aki teljesen az ujja köré tudna csavarni..., de előbb-utóbb elér a végzett, bár lehet, hogy mire megtalálnád, már vén gatya rohasztó leszel és a cerkád se fog üzemelni, végül magányosan, szeretettre éhesen fogsz meghalni.... Egyébként, pedig vigyázz, nehogy leégj a nagy lángolásban, még a végén nem tudnál mit kezdeni magaddal...

Két hete megismerkedtem valakivel, aki már hónapok óta próbálkozik, most végre összeszedte magát és odajött hozzám.... bizony azóta meg is erősített.

Hiába, a hosszú aranyszőke hajam, sötét szemeim, hosszú fekete szempilláim, hófehér bőröm, szépen karbantartott fogaim és az amúgy huszonévesek által is irigyelhető FESZES seggem (mondom ezt NEFOGAZZ kommentelőnek) megteszi a hatást..., amihez hozzájön nem kevés és nem is akármilyen egyetemi végzettség és még öt középfokú nyelvvizsga.... szóval elriasztok mindenkit, azt gondoljátok ti férfiak, úgyse kellhetek pont én neki.

Szóval megkínálhattalak volna sütivel? Tudod én tényleg eszméletlenül jól tudok sütni...bár az édességet nem szeretem... ,de esküszöm neked még egy kis hozzávalót is tennék bele, olyat, hogy egy hétig egy irányba szaladnál és térden állva, könyörögve kérlelnél, hogy én SZERESSELEK...

2014. nov. 22. 21:04
 19/20 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

aztaaaa-tévedtem. én mégse vagyok olyan mint te, szerencsére.

te ultra nagy gáz vagy.

de azért sok sikert, hátha valaki előtt sikerül ezt elrejteni.

2014. nov. 22. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:

haha számodra nem lehet egyértelmű,semmi,kevés ahhoz a pár össze szedett fityf**sz diploma.:) egyébként nekem sok időm van,bármire neked kellene lépni valamit már,báááár ha te ha feszes vagy a hullaházban is izgató látvány lehetsz,akár hetekig is.Főleg ha roncsolt autóbalesetben végzed be,akkor különösen! szakadt hús,vénás vér,és a szagod mennyei lenne.

te kicsit beképzelten írsz magadról,ejnye.Gondolom ezért még nem vertek szájba,pedig hatásos mindenkire.Lehet nekem muszáj lenne.Vagyis remélem.

megköszönném a süteményt,de mivel

mindig éber vagyok,neked kéne előbb megkóstolnod.ÉS gondolom ehhez nem kéne kiugrasztani a jó minőségű szikét a félre tolt szőke hajad alá,a puha nyakadnak,ennéd magadtól is. hisz csak szeretet van benne,

de gondolni kevés.

és igen,szeress! az a dolgod ,mint mindenkinek,ezt szeretem :)

2014. nov. 22. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!