A németek alapvetően agresszívabb és perverzebb emberek mint a magyarok?
Mexikót vagy Jamaicát hergelhetted volna, mert nem volt nagy gazdasági válság. Hitler és a sleppje azért tudott hatalomra kerülni, mert Németországban voltak a legsúlyosabb következményei a pénzügyi válságnak(kösz Amerika). Ott volt a legnagyobb a hirtelen elszegényedés és az elkeseredés. És ilyenkor mindig előtérbe kerülnek a radikális eszmék.
Én elég sokat járok ki Németországba, lakik ott rokonom. És összességében a magyar szerintem sokkal agresszívabb nép. A németek jó arcok, és alapvetően naivak a mi balkáni "csalj, lopj, hazudj, taposs el mindenkit, fő az életbe maradás" felfogásunkhoz képest. Többet mosolyognak, kevesebbet kritizálnak, jobban megbíznak a másikban. És több a kerti törpe. Ez nagyon fontos. A "rasszjegy" alatt nem tudom mit értesz. Picit több a kék szemű mint nálunk, de alapvetően nem árja félistenek rohangálnak ott sem. A németeket szerintem csak a hülye recsegős nyelvük miatt tartják agresszívnak sokan. Pedig pl. az olaszok sokkal temperamentusosabbak és lobbanékonyabbak.
A német nyelv borzalmas a sok összetett szó miatt
De ha ilyen naívak, hogy-hogy nem járnak át a magyarok, románok és főleg a romák trükközni, simliskedni, szélhámoskodni..? Itthon elég edzés van nekik tekintve hogy egy egyre gyanakvóbb nép a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!