Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A németek alapvetően agresszív...

A németek alapvetően agresszívabb és perverzebb emberek mint a magyarok?

Figyelt kérdés
A természetükből kifolyólag ilyenek nem? Meg náluk azért van egyfajta rasszjegy is ami a magyaroknál nincs. Szóval ilyen alapon meg lehet közelíteni ezt a kérdést.
2014. nov. 10. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mexikót vagy Jamaicát hergelhetted volna, mert nem volt nagy gazdasági válság. Hitler és a sleppje azért tudott hatalomra kerülni, mert Németországban voltak a legsúlyosabb következményei a pénzügyi válságnak(kösz Amerika). Ott volt a legnagyobb a hirtelen elszegényedés és az elkeseredés. És ilyenkor mindig előtérbe kerülnek a radikális eszmék.

Én elég sokat járok ki Németországba, lakik ott rokonom. És összességében a magyar szerintem sokkal agresszívabb nép. A németek jó arcok, és alapvetően naivak a mi balkáni "csalj, lopj, hazudj, taposs el mindenkit, fő az életbe maradás" felfogásunkhoz képest. Többet mosolyognak, kevesebbet kritizálnak, jobban megbíznak a másikban. És több a kerti törpe. Ez nagyon fontos. A "rasszjegy" alatt nem tudom mit értesz. Picit több a kék szemű mint nálunk, de alapvetően nem árja félistenek rohangálnak ott sem. A németeket szerintem csak a hülye recsegős nyelvük miatt tartják agresszívnak sokan. Pedig pl. az olaszok sokkal temperamentusosabbak és lobbanékonyabbak.

2014. nov. 10. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:

A német nyelv borzalmas a sok összetett szó miatt

[link]

De ha ilyen naívak, hogy-hogy nem járnak át a magyarok, románok és főleg a romák trükközni, simliskedni, szélhámoskodni..? Itthon elég edzés van nekik tekintve hogy egy egyre gyanakvóbb nép a magyar.

2014. nov. 10. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Amit írtam, hogy pozitívabbak, közvetlenebbek, az a német-német emberek kapcsolatára vonatkozik. Én egy kisebb városba szoktam menni, ott nincsenek bevándorlók, érezhetően jobb a közhangulat, a szomszédok bíznak egymásban. De az idegenekkel szemben nem ilyen jófejek. Ha romáik nincsenek is(gondolom az túl messze van nekik) arab bevándorlóik bőven vannak a nagyvárosokban, úgyhogy a sötétebb bőrszínre már gyanakodóan néznek ott is. Szóval az idegeneket ezért ott sem annyira csípik.
2014. nov. 10. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Tök jó nyelv a német sztem, csak nem sok helyen látni, ezért csak alapszinten lehet megtanulni szorgalom nélkül itthon, míg az angol egy kis túlzással anélkül is megtanulható.
2014. nov. 11. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!