Ha lehetne egy kérdésetek a nektek tetsző lányhoz akit nem mertek megszólítani akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 19:12
2/13 anonim válasza:
Van egy személy. 2 éve volt utoljára kapcsolatom. Tavaly elutasítottak, mikor elegem lett az egyedüllétből. Mostanra tettem túl magam, de csak annyit szeretnék megtudni, hogy lenne-e esélyem, de egy kicsit félek az igazságtól. Habár vele jobb a viszonyom.
3/13 anonim válasza:
Kedvellek. És te mit mit gondolsz rólam?
Meg merném kérdezni nem az a gond, csak sajnos osztálytársam és nem akarom, hogy kínos legyen utána, ha esetleg visszautasít.
7/13 anonim válasza:
Pontosan, osztálytárssal ne! Én is hibáztam de szerencsére 8.-os vagyok szóval más lassan kiszakadok ebből a környezetből. Pedig már 1-éve történt és olyan kínosxD
8/13 anonim válasza:
Én is annak a híve vagyok, hogy osztálytárssal ne, de nem tehetek róla, hogy az ő személyisége tetszett meg.
3-as voltam.
10/13 t_GaRami_a válasza:
Mit gondolsz rólam? Mármint nem te kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!