Nagyon félek, mit tegyek első találkozáskor?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és a fiú is annyi..Még nem találkoztunk,de már 2 hónapja tervezgetjük,mióta ismerjük egymást.Már csak 19 nap van hátra és nagyon valószínű, ha eltud jönni ,akkor találkozunk.Viszont én nagyon félek ,mert teljesen beleszerettem és tudom,hogy ő is szeret csak attól félek,hogy élőbe nem fogok neki tetszeni:( nagyon parázok ettől,mert ő nekem nagyon fontos csak,nem tudom mit tegyek..de ha jól is alakul minden és élőbe is tetszem majd neki,akkor is félek,mert nem tudom mit csináljak meg mit mondjak.:( Pedig annyiszor tervezgettem,hogy minden jó lesz és semmi para,de...néha ez eszembe jut és hirtelen elvesztem a reményt ,aztán visszajön és így tovább..
Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm!!
2014. nov. 10. 14:56
1/3 anonim válasza:
Igyatok egy narancslevet, beszéljetek a suliról, stb., más nem is kell még ilyen korban.
2/3 anonim válasza:
Milyen aranyos.Aztán nehogy egy macisajt forma lepjen meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Macisajt? -.- már láttam hogy néz ki,kamerán keresztül.semmi macisajt nem fog meglepni :( és az első válaszolónak köszönöm.
2014. nov. 10. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!