Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Miért fura nektek, ha...

Lányok! Miért fura nektek, ha az utcán megpróbálnak veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kellemetlen idegenekkel beszélni, nincs meg a bizalom ahhoz hogy legyen egy második találkozó? Még akkor is ha meg lett adva a telefonszám?
2014. nov. 9. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
azért mert nem bízunk az idegenekben.. hisz azért elég ritka az ha megyek az után, és oda jön egy jó pasi, hogy szia, de jól nézel ki, itt a telefonszámom. max buliban esik meg ilyesmi
2014. nov. 9. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt kellemetlen, épp most randizgatok egy fiúval, aki az utcán jött oda hozzám, mert "ismerősnek" tűntem neki (nyilván, hogy legyen indok, amivel megszólíthat). Mivel nekem is szimpatikus volt, el is mentem vele randira. Ellenkező esetben nem biztos. Szóval lehet, hogy nem voltál neki szimpi, és vannak olyan emberek is, akik egész egyszerűen nem szeretnek idegenekkel ismerkedni csak úgy, az utcán. Ez van.
2014. nov. 9. 21:43
 3/3 dominik19981120 válasza:

Mivel elötem keten elmonták a lényeget :-)

Mer azt hiszik hogy szatir!!!!!!! :-)

2014. nov. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!