Mit csináljak, nem akarom egyedül tölteni a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Megint lassan december van és nincsen barátnőm. Pár hete lett vége egy 5 hónapos párkapcsolatomnak és ezzel úgy néz ki idén sem teljesül egy régi vágyam. Olyan régóta vágyok arra, hogy az aktuális barátnőmmel együtt karácsonyozzak. Ez még sosem sikerült. Ha volt barátnőm az nem ebben az időben volt. Nem tudom mit tegyek, hiszen november van szűk 2 hónapig karácsonyig. Nem úgy látszik, hogy idén összejön.21f2014. nov. 9. 19:11
11/12 anonim válasza:
nem vagy egyedül ezzel :)
szerintem kérdezd meg gyakorin :P
12/12 anonim válasza:
Én leszek aznap a barátnőd! Meghitt vacsora, forró szex, ajándékozás.. tök jó lesz!
F 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!